Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Червня, 2023 р., 13:46
Міське кладовище №4 розширюють.
20 Червня, 2023 р., 10:31
Кабінет міністрів України ухвалив Постанову № 599, якою визначено, що під час перереєстрації транспортного засобу висновок Експертної служби МВС не є обов’язковим, за винятком першої реєстрації на території України транспортного засобу, ввезеного з-за кордону.
19 Червня, 2023 р., 15:55
Під головуванням Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук відбулася нарада, присвячена викликам, з якими стикаються українці, що шукають притулку на території Республіки Польща. Зокрема, йшлося про право наших співвітчизників на безкоштовну освіту в сусідній країні.
19 Червня, 2023 р., 15:16
До відома абонентів КВЕП "Подільськводоканал"
19 Червня, 2023 р., 12:32
І знову працівники міського Будинку культури, в рамках творчого проєкту «Клуб вихідного дня», розважають мешканців та гостей Подільської міської територіальної громади. Цей літній вікенд був присвячений допомозі та підтримці наших Героїв.  Так, у суботу, 17 червня, в парку, що у мікрорайоні Черемушки, свої найкращі номери демонстрували вихованці хореографічного колективу  «Фантазія» під керівництвом Юлії Берко. Танцювальна композиція на пісню гурту Океан Ельзи «Обійми мене » розчулила глядачів, адже ця кровопролитна війна розлучила тисячі українських родин. Здавалося, що  кожен подумки згадав Захисників та Захисниць, які зараз захищають Батьківщину та чиїх теплих обіймів так не вистачає.  Окрім цього, у парковій зоні працювали й інші локації. Так, зокрема, дітлахи малювали патріотичні малюнки для наших Героїв, які в найближчий час подільські волонтери відправлять на передову. Від чистого серця на аркушах паперу діти писали: “Повертайтеся живими!”, “Ми вами пишаємося”, “Моєму захисникові” тощо. Кожен із малюнків дітей насичений головною ідеєю: діти хочуть миру та не хочуть, щоб гинули мирні українці та військові.  У неділю, 18 червня, тренери та вихованці студії танцю та циркового мистецтва «Грація» організували та провели благодійну виставу, в рамках якої вдалося зібрати допомогу на підтримку мешканців Херсонщини, які постраждали внаслідок терористичного акту рф по Каховській ГЕС та наших військових, які продовжують боронити рідну землю від навали рашистської орди.  Тож під час заходу вдалося зібрати гуманітарну допомогу для Херсонської та Запорізької областей (це і речі першої необхідності, продукти харчування, питна вода, корм для тварин тощо) та кошти у розмірі 5050 грн для ЗСУ.  Зібрану гуманітарну допомогу волонтерки благодійної організації «Шалені голки» найближчим часом відправлять у постраждалі регіони.  Дякуємо усім, а особливо юним артистам, хто долучився до доброї справи. Дійсно, лише спільними зусиллями ми зможемо наблизити Перемогу та допомогти українцям, які постраждали від наслідків війни!
19 Червня, 2023 р., 12:22
З ПРИЙДЕШНІМ ЮВІЛЕЄМ СЬОГОДНІ У СТІНАХ МІСЬКОЇ РАДИ ВІТАЛИ ТЕТЯНУ МИКОЛАЇВНУ ТКАЧ, ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ!
19 Червня, 2023 р., 11:55
Сьогодні, 19 червня, під керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора