Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання закритої позачергової 30-ої сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 29.06.2023 16:14
Кількість переглядів: 53

Фото без описуСьогодні, 29 червня, під головуванням секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося засідання закритої позачергової 30-ої сесії Подільської міської ради І скликання.
Депутатами, відповідно до порядку денного, розглянуто 8 проєктів рішень, які регламентують функціонування та діяльність в різних сферах життєдіяльності громади. Попередньо всі вони були опрацьовані членами профільних постійних комісій та рекомендовані до розгляду на сесії міської ради. 
З питаннями регулювання земельних відносин, містобудування та благоустрою доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. 
Внесено зміни та доповнення до низки міських Програм, зокрема:
1.  Внесено зміни до Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території Подільської міської територіальної громади на 2023 рік.
2.  Внесено зміни до Програми поводження з твердими побутовими відходами та території Подільської міської територіальної громади у 2022-2025 роках. 
3.  Внесено зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Подільської міської територіальної громади на 2021-2025 р.р. 
Традиційно, обранці громади підтримали рішення щодо всебічної підтримки та допомоги Захисників України. Будівельні матеріали, запчастини для ремонту автомобілів, квадрокоптер тощо -   будуть передані на потреби Збройних Сил України. 
З двома проєктами рішень, що стосувалися соціальної сфери виступила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Рішенням депутатського корпусу затверджено Програму «Шкільний автобус» Подільської міської територіальної громади на 2023-2023.
До другого проєкту щодо внесення змін до Програми розвитку освіти Подільської міської територіальної громади на 2022-2025 роки, депутатами були надані пропозиції до одного з напрямків, які будуть враховані та доопрацьовані. 
Про створення комунального закладу «Подільський міський притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом» доповіла заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипник. 
Відкриття міського притулку дасть можливість забезпечити місцем безпечного тимчасового цілодобового перебування осіб, зокрема жінок та дітей, які постраждали від насильства. 
Щодо фінансових питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління.  Депутатський корпус підтримав рішення щодо внесення змін до рішення Подільської міської ради від 21.12.2022 р. «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2023 рік». 
З усіх розглянутих питань порядку денного було ухвалено відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора