Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Червня, 2023 р., 08:58
З акваторії Чорного моря країна-агресор випустила чотири крилаті ракети «Калібр».
14 Червня, 2023 р., 08:52
Онлайн-послугою сервісних центрів МВС у Електронному кабінеті водія успішно скористались уже 4 027 автовласників. Гарна статистика. Пишаємось вашою креативністю, українці! Адже кожен із замовлених номерних знаків є унікальним і не повторюється.
14 Червня, 2023 р., 08:11
13 червня очільники територіальних громад Подільщини підписали Меморандум про муніципальне співробітництво.
14 Червня, 2023 р., 08:09
«Сьогодні вдень завершилися рятувальні роботи та розбір завалів у Кривому Розі після ракетної атаки терористів. На жаль, 11 людей загинули, серед них одна дитина… Загалом понад 30 людей травмовані. Цей свідомий російський удар по звичайному місту лише вкотре доводить просту істину: ми маємо разом із партнерами забезпечити фізично такі умови, щоб російський терор став неможливим. Перше – це наш повітряний щит. Достатня кількість систем ППО достатньої потужності. Плюс сучасні винищувачі. Друге – це знищення основи для терору, для виробництва державою-терористом нових ракет».
13 Червня, 2023 р., 16:46
Чужого горя та біди не буває: ще дві вантажівки з питною водою сьогодні відправили на потребу громад, які постраждали внаслідок підриву російськими окупантами дамби на Каховській ГЕС. Це вже другий транш, який організовує Подільська міська територіальна громада.  Черговий гуманітарний вантаж вдалося сформувати завдяки допомозі та підтримці небайдужих мешканців та приватних підприємців Подільської громади. Об’єднавши зусилля, менш ніж за тиждень зібрали понад 8 тонн питної води.  Щиро дякуємо усім, хто долучився до збору життєдайної рідини. Це ще раз доводить, що ми, українці, - це єдиний і неподільний народ. І у часи смутку ми об’єднуємося заради спільної мети – Перемоги!  Нагадуємо, що у Подільській громаді продовжують працювати три пункти збору питної води:   - Подільська музична школа «Школа естетичного виховання» (проспект Шевченка,28); -  міський Будинок культури (вулиця Бочковича, 1); - бібліотека-філія (вулиця Залізничників, 125).
13 Червня, 2023 р., 10:49
Виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським, спільно із заступниками міського голови Оленою Музичук та Анатолієм Корчовим, проведено робочу нараду із фахівцями Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, а також представниками підрядних організацій, які виконуватимуть поточний ремонт доріг у Подільській громаді.
13 Червня, 2023 р., 08:28
12 червня, , у межах реалізації Всеукраїнського проекту “Клас безпеки”, на базі ЗЗСО № 3 відкрито цілий безпековий простір.  Мета -  систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.
13 Червня, 2023 р., 08:14
Досі купуєте ліки в аптеці та поповнюєте мобільний на пошті? Економте свій час — робіть це онлайн. Розвивайте цифрові навички безоплатно на платформі Дія.Освіта! Запустили новий освітній серіал для людей літнього віку.
13 Червня, 2023 р., 07:57
«Провів сьогодні Ставку. Ключові доповіді – від командувачів оперативних напрямків, які найважливіші, найгарячіші: «Хортиця» і «Таврія». Бої жорсткі, але наш рух є, і це дуже важливо. Втрати у ворога саме такі, як нам потрібно. І хоча погода цими днями несприятлива – дощі наше завдання ускладнюють, – усе одно міцність наших воїнів дає результат. І я дякую за це кожному, хто зараз у бою, кожному, хто підтримує наші бойові бригади на відповідних напрямках. Генерали Сирський і Тарнавський доповіли сьогодні про успіхи, які вже маємо, про те, у яких точках фронту потребуємо посилення та якими діями можемо зламати більше російських позицій. Дякую нашим хлопцям за кожен український прапор, який зараз повертається на законне місце в селах на щойно деокупованій території! Дякую і за вагоме поповнення нашого обмінного фонду! Була доповідь Головкома – по загальній ситуації, МВС та СБУ – щодо стабілізаційних заходів на деокупованій території. Дуже активно працюємо з постачанням необхідної зброї, снарядів. Була й доповідь розвідки – щодо варіантів дій ворога. Наше оперативне домінування зберігаємо й посилюємо. Окремо вдячний за Бахмут – збільшуємо наш контроль на цьому напрямку».
12 Червня, 2023 р., 15:25
Сьогодні, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора