Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Липня, 2023 р., 08:06
«Перш за все вітаю наших зенітників, воїнів Зенітних ракетних військ українських Повітряних сил, – вони відзначають сьогодні свій День. Я дякую за кожну збиту вами ціль, воїни! Уже понад 3000 таких цілей збито: понад 180 літаків, понад 130 вертольотів, майже 40 балістичних та понад 1000 крилатих російських ракет, понад 1600 безпілотників різних типів… Усе це – тисячі й тисячі врятованих вами життів, сотні об’єктів критичної інфраструктури, які ви зберегли. На жаль, наша держава поки не має достатньої кількості якісних систем ППО, щоб захистити всю нашу територію та збивати всі ворожі цілі. Ворог цим користується, як сьогодні – завдавши чергового терористичного удару по місту Суми, іранським дроном, зокрема по житлових будинках, а також по будівлі Служби безпеки України. Внаслідок цих ударів є поранені, є загиблі… Мої співчуття! Ми зробимо все можливе й неможливе, щоб наша ППО стала найсильнішою. Сьогодні мені доповідав генерал Олещук, командувач Повітряних сил, щодо наших дій на посилення ППО. Щоб український повітряний щит зміг закрити від російського терору всю нашу територію, а в перспективі – стати основою для європейського повітряного щита. Це абсолютно потрібно і абсолютно можливо.»
03 Липня, 2023 р., 13:43
Сьогодні, 3 липня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, під час якої присутні  прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.
03 Липня, 2023 р., 11:16
У перший день літа в місті Одеса відбулась обласна Гімназіада з боксу, яка стала відбірковим етапом до Всеукраїнської Гімназіади, а Всеукраїнська, в свою чергу, буде відбірковим етапом до Всесвітньої Гімназіади, яка проходитиме в Ріо-Де-Жанейро .  У змаганнях брали участь лише 1, 2 та 3 номери - призери чемпіонату Одеської області. Нашу громаду представляли 5 боксерів:  🔹50 кг Заярський Кирило  🔹52 кг Лукавий Олександр  🔹54 кг Лука Олександр  🔹60 кг Заярський Максим  🔹63 кг Айрапетян Давид  Наші спортсмени стали першими номерами збірної Одеської області. Подільська команда з боксу посіла перше загальнокомандне місце. Вітаємо хлопців та бажаємо подальших перемог!
03 Липня, 2023 р., 09:31
Так, цими вихідними, в рамках «Клубу вихідного дня» відбувся перший у 2023 році кінопоказ просто неба.  У суботу кінотеатр працював у мікрорайоні Черемушки, а у неділю – Північний. Охочих переглянути стрічки українського виробництва виявилося чимало. Звісно ж, переважна більшість – це молодь або батьки з дітками. Тож цими вихідними транслювали: дитячий анімаційний фільм «Викрадена принцеса» та романтичну комедію «Сусідка».  До речі, кошти від придбаних фільмів організатори перерахували на допомогу мешканців Херсонщини.  Анонси наступних кінопоказів просто неба будуть представлені на сторінці «Культура та мистецтво Подільська», що у мережі Facebook.
03 Липня, 2023 р., 08:03
Подільські родини, які опинилися у складних життєвих обставинах та сімʼї, які були змушені покинути власні домівки через військову агресію рф проти нашої держави, отримали чергову допомогу.
03 Липня, 2023 р., 08:01
«Сьогодні – в Одесі, перш за все для того, щоб привітати наших воїнів Військово-Морських сил Збройних Сил України із їхнім професійним днем. Привітати – і подякувати за сміливість, за героїзм та за надзвичайно круті результати для України, які вони здобули та здобувають. Достатньо лиш згадати, які амбіції були у Росії на початку повномасштабної агресії та які з тих амбіцій тепер – на дні Чорного моря. Я дякую кожному воїну Військово-Морських сил України: усім морякам, усім морпіхам, усім командирам наших ВМС, артилеристам, морським авіаторам, операторам безпілотників, дякую воїнам річкової флотилії, річкових дивізіонів… Дякую!»
02 Липня, 2023 р., 12:08
Для забезпечення безпеки дорожнього руху на території колишнього автовокзалу проводяться роботи з нанесення дорожньої розмітки. Так, загалом, на  асфальтному покритті вже розмітили пішохідні переходи та місця для парковки автомобілів (з урахуванням місць для людей з особливими потребами).         

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора