Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА ПРОВЕЛА В ОСТАННЮ ПУТЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ - ДМИТРА БОРОВСЬКОГО.

Дата: 29.06.2023 13:12
Кількість переглядів: 115

Фото без описуУ Подільській громаді знову скорботний день, сьогодні в останню путь провели ще одного Героя – Боровського Дмитра Станіславовича. Захисник України загинув 24 червня 2023 року на Донеччині.

Страшна війна без жалю забрала життя мужнього бійця та надійного побратима, який до останнього подиху боронив українську землю від російського загарбника. Рідні й близькі не дочекалися додому сина, батька, друга, товариша… Смерть Захисника вкотре нагадує нам про справжнє пекло війни, у якому гине цвіт української нації.

Провести земляка в останню путь та підтримати рідних прийшли побратими, близькі, знайомі, духовенство, небайдужі мешканці, керівний склад міської та районної влади, депутати Подільської міської ради. Фото без опису

Справжній патріот, Вірний Захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів Подільської громади, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму.

Утворивши “живий коридор” пошани, присутні, стоячи на колінах, провели в останню путь Захисника України.

Серце воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Віталія.

Слава Україні!

Вічна Слава нашим Героям! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора