Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Липня, 2023 р., 11:18
Відповідно до Наказу голови Одеської обласної державної ( військової) адміністрації на території Подільської міської територіальної громади обмежити господарську діяльність підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та галузевої незалежності, у сферах обслуговування та розваг, у тому числі, але не виключно, розважальних комплексів, клубів, центрів, інших суб’єктів надання розважальних послуг населенню ( далі – закладів) у період з 22:00 години до 7.00 години, шляхом заборони:
05 Липня, 2023 р., 11:40
Закінчився перший місяць пілотного проєкту в Львівській, Київській, Вінницькій та Одеській області. Тут теоретичні та практичні іспити є зараз в тих центрах, які стають екзаменаційними хабами і тут уже впродовж цілого місяця тестується онлайн-система попереднього запису на практичний іспит. Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик поділився статистикою та певними висновками щодо пілотного проєкту у прямому ефірі на цифрових платформах МВС України. Такі прямі ефіри Міністерство влаштовує періодично з різними очільниками відомств. У глядачів була можливість поставити питання і отримати на них відповіді одразу під час трансляції.
05 Липня, 2023 р., 09:28
Згідно Плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питання цивільного захисту на 2023 рік, затвердженого Головою Одеської обласної державної адміністрації – начальником Одеської обласної військової адміністрації Олегом Кіпером, на базі Подільської громади було проведено виїзне заняття викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області.
05 Липня, 2023 р., 08:00
«Щодо ситуації на Запорізькій атомній станції. Зараз увесь світ має бути свідомий того, що спільна безпека повністю залежить від глобальної уваги до дій окупантів на станції. Росія повинна чітко усвідомлювати: світ бачить, до яких сценаріїв готуються терористи, і світ готовий реагувати. Радіація – це загроза для всіх у світі, і атомна станція повинна бути повністю убезпечена від будь-яких радіаційних інцидентів. Сьогодні – рівно 16 місяців, як російські військові повністю контролюють територію та споруди Запорізької АЕС. У різних держав світу є власні розвідувальні та інші можливості, щоб точно знати – що відбувається і хто в цьому винен. Зараз від нашої розвідки ми маємо інформацію про те, що на даху кількох енергоблоків Запорізької атомної станції російські військові розмістили предмети, схожі на вибухівку. Можливо, щоб імітувати удар по станції. Можливо, у них якийсь інший сценарій. Але в будь-якому випадку світ бачить – не може не бачити! – що єдиним джерелом небезпеки для Запорізької атомної станції є саме Росія, і ніхто інший. На жаль, не було вчасної і масштабної реакції на теракт проти Каховської гідроелектростанції. І це може надихати Кремль на нове зло. Зупинити його – це обовʼязок всіх у світі. Ніхто не може залишитись осторонь, бо радіація нікого не залишає осторонь. Дякую пану Президенту Макрону за увагу до ситуації на ЗАЕС і за готовність робити все необхідне, щоб гарантувати безпеку».
04 Липня, 2023 р., 16:43
Сьогодні, 4 липня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський вручив вчителю початкових класів закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №5 Подільської міської ради Світлані Нападовській Подяку Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.
04 Липня, 2023 р., 15:47
Кривав війна, розв’язана росією, продовжує множити горе. Захищаючи рідну землю від агресора, загинув наш земляк – Кошелєв Андрій Юрійович. Серце Героя перестало битися 2 липня 2023 року. Рідні й близькі не дочекалися додому сина, батька, друга, товариша…
04 Липня, 2023 р., 14:50
4 липня – День Національної поліції України.
04 Липня, 2023 р., 10:28
3 липня виповнилося 10 років, як у Подільську був створений Центр надання адміністративних послуг. За цей час центр адмінпослуг поступово розширював спектр обслуговування населення, аби задовольнити всі потреби громадян в оформленні різноманітних документів, видачі довідок, дозвільних документів та реєстрації бізнесу і майна. З часу відкриття ЦНАПу значно збільшилася кількість адміністративних послуг, які він надає: із 102 до 206. Керівники Подільської міської територіальної громади на чолі з секретарем Подільської міської ради Олегом Албанським привітали працівників ЦНАПу. Олег Богданович зазначив, що колектив - велика команда професіоналів та однодумців, які створюють якісні умови надання адміністративних послуг для мешканців нашої громади.  Кращих працівників сфери надання адміністративних послуг очільник громади нагородив Почесними грамотами Подільського міського голови за багаторічну сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, вагомі трудові здобутки.
04 Липня, 2023 р., 08:06
«Перш за все вітаю наших зенітників, воїнів Зенітних ракетних військ українських Повітряних сил, – вони відзначають сьогодні свій День. Я дякую за кожну збиту вами ціль, воїни! Уже понад 3000 таких цілей збито: понад 180 літаків, понад 130 вертольотів, майже 40 балістичних та понад 1000 крилатих російських ракет, понад 1600 безпілотників різних типів… Усе це – тисячі й тисячі врятованих вами життів, сотні об’єктів критичної інфраструктури, які ви зберегли. На жаль, наша держава поки не має достатньої кількості якісних систем ППО, щоб захистити всю нашу територію та збивати всі ворожі цілі. Ворог цим користується, як сьогодні – завдавши чергового терористичного удару по місту Суми, іранським дроном, зокрема по житлових будинках, а також по будівлі Служби безпеки України. Внаслідок цих ударів є поранені, є загиблі… Мої співчуття! Ми зробимо все можливе й неможливе, щоб наша ППО стала найсильнішою. Сьогодні мені доповідав генерал Олещук, командувач Повітряних сил, щодо наших дій на посилення ППО. Щоб український повітряний щит зміг закрити від російського терору всю нашу територію, а в перспективі – стати основою для європейського повітряного щита. Це абсолютно потрібно і абсолютно можливо.»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора