Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військовослужбовці 11 батальйону «Київська Русь» нагородили Подякою Подільську міську територіальну громаду та директора ТДВ «Пасавтотранссервіс» Сергія Коваля.

Дата: 30.06.2023 09:38
Кількість переглядів: 73

Фото без описуВійськовослужбовці 11 батальйону «Київська Русь» нагородили Подякою Подільську міську територіальну громаду та директора ТДВ «Пасавтотранссервіс» Сергія Коваля за сприяння та співпрацю у наданні допомоги Українській землі, активну громадську позицію у боротьбі за Незалежність України. Так, днями, Захисниці передали почесну нагороду виконуючому повноваження Подільського міського голови Олегу Албанському.

З початку повномасштабного вторгнення російської нечисті на територію України, Подільська міська територіальна громада постійно допомагає Героям, яким ми завдячуємо кожним світанком та заходом сонця, – нашим військовим. На потреби Збройних Сил України регулярно передається гуманітарна допомога, матеріально- технічні засоби. Зокрема, це і продукти харчування, необхідні речі, автомобільна техніка, медикаменти – все те, що так необхідно нашим Захисникам та Захисницям. Також, нещодавно, для потреб 11 батальйону «Київська Русь» була облаштована й автостоянка.Фото без опису

 «Розв'язана росією війна неабияк згуртувала українців у боротьбі проти єдиного ворога. Але потужність нашої армії багато в чому залежить від допомоги тилу. Тож ця нагорода адресована кожному мешканцю нашої громади, які своєю щоденної працею допомагають нашим Героям боронити Батьківщину.», - наголосив очільник громади.

Саме так, спільними зусиллями, кожний на своєму фронті, наближаємо таку довгоочікувану Перемогу!

Слава Україні!

Слава її Героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора