Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт для підтримки молодих підприємців

Дата: 21.07.2023 15:35
Кількість переглядів: 28

Фото без описуРозвиток бізнесу — фундамент для побудови сильної держави, тому його включено до Національного плану відновлення України.

Європейська комісія зазначає, що підприємливість — це одна з головних навичок майбутнього суспільства. Важливо навчити молодь якісних та зручних стандартів. Для цього створено Рамку EntreComp4YouthUA — документ, який узгоджує розуміння щодо підприємницької компетенції європейської молоді.

Як працює Рамка?

Це еталон будь-якої ініціативи, який навчає підприємців. Рамка стане основою освітніх програм та навчальних планів. Крім того, підприємці зможуть визначати рівень власної підприємницької компетентності за допомогою інструментів для самооцінювання. Її буде розміщено на платформі Дія.Освіта.

Кому потрібна?

Молоді, підприємцям, шукачам роботи, світчерам (людям, які змінили професію) та охочим стати фрилансером.

Якщо ви маєте ідеї, як доповнити або вдосконалити проєкт Рамки, долучайтеся до обговорення за посиланням — bit.ly/3NWUA70

Будуємо країну підприємців разом ​​

Рамку підприємницької компетентності молоді в Україні розроблено за сприяння програми Європейського Союзу «EU4Youth Молодіжна зайнятість та підприємництво» за участі Міністерства цифрової трансформації України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора