Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 16.10.2023 15:32
Кількість переглядів: 99

Робочий тиждень рФото без описуозпочався з апаратної наради під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, у ході якої керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств ділились планами та звітували про виконану роботу протягом минулого тижня.

➡️Робота житлово-комунального господарства.

🔸Підготовка до зими – актуальне питання, яке обговорюється на кожній апаратній нараді. Тож, комунальні підприємства у посиленому режимі продовжують вживати заходів з підготовки до зимового періоду. Так, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» заповнює мережі та будинки теплоносієм.

🔸Для працівників КНП МОК «Чиста громада» продовжується гаряча пора — в активній фазі прибираня території Подільська від опалого листя. Ця робота проводиться зараз в усіх зелених зонах міста — парках і скверах. Продовжується і висадка сезонних квітів на міських клумбах.

🔸Під час негоди падіння дерев та контакт гілок з лініями електропередач стають основною причиною обриву проводів та аварійного відключення. Аби попередити можливі аварії, фахівці КО «Міськсвітло» проводять системну роботу з обрізки дерев та звільняють лінії від потенційно небезпечних гілок та кущів.

➡️Соціальна сфера.Фото без опису

🔸Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. Продовжується облаштування у ліцеях та гімназіях «Класів безпеки». Крім того, всі навчальні заклади беруть активну участь в акції «Смілива гривня», мета якої об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії.

🔸Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно.

🔸У КНП «Подільська міська лікарня» триває капітальний ремонт реабілітаційного відділення.

🔸Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги фіксують ріст захворюваності мешканців громади на коронавірусну інфекцію Covid-19.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 2 протоколи).

По завершенні апаратної наради, очільником громади було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора