Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НЕ ТІЛЬКИ РОБОТА, А Й ПОКЛИК ДУШІ: СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ПОДІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ.

Дата: 03.11.2023 11:09
Кількість переглядів: 88

Вони щодня підтримують людей похиФото без описулого віку, осіб з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні родини, вимушених переселенців — усіх, хто опинився в складній ситуації. 2 листопада у Подільську привітали працівників соціальної сфери, які цьогоріч 5 листопада відзначатимуть своє професійне свято.

Приймали вітання соцпрацівники від заступника Подільського міського голови Таїсії Скрипнік та радника Подільського міського голови Марії Мазур.

У вітальному слові до присутніх Таїсія Миколаївна зазначила, що у найскладніші для нашої країни часи соцпрацівники — теж герої. Саме через них держава намагається допомогти кожному, хто опинився у важкій життєвій ситуації. З початку війни проти російських окупантів, соціальні працівники нашої громади стали надійною опорою для сотні сімей, які покинули рідні домівки. Водночас, вони стоять в обороні та обслуговуванні всіх вразливих категорій населення.

Від імені виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, депутатського корпусу Подільської міської ради, її Виконавчого комітету Таїсія Скрипнік подякувала всім за надзвичайно складну роботу та побажала терпіння, натхнення,особистих гараздів і Перемоги нашій Україні.

Під час зФото без описуаходу за особистий вагомий внесок у розвиток соціальної сфери громади, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України, 20 кращих працівників нагородили Почесними грамотами Подільського міського голови.

Привітали представників соціальної сфери своїми творчими номерами відомі подільські виконавці й талановиті вихованці міського Будинку культури.

Приєднуємося до привітань! На плечі соціальних працівників покладено чимало обов’язків з надання соціальних послуг. Без перебільшень зазначимо, що ви є ангелами-охоронцями, лікарями, порадниками, а інколи навіть найріднішими людьми для тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах і потребує сторонньої допомоги. Тож бажаємо вам і вашим сім’ям добробуту, а нашій країні Перемоги та миру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора