Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Листопада, 2021 р., 08:00
Щорічно 9 листопада в нашій державі відзначається День української писемності та мови й вшановується пам'ять Преподобного Нестора-Літописця. Саме його вважають основоположником української писемності. Зазвичай в Україні в День української писемності та мови відбуваються масові заходи, однак цього року, через пандемію коронавірусу COVID-19, вони проходитимуть в онлайн-форматі. Двадцять один  рік поспіль українці по всьому світу писатимуть диктант національної єдності. За давньою традицією цього дня стартуватиме й Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика.
04 Листопада, 2021 р., 11:59
Станом на 3 листопада, по Подільську, поступило 76 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.
03 Листопада, 2021 р., 13:42
Сьогодні, 03.11.2021 року, відбулась селекторна нарада з питань початку опалювального періоду 2021-2022 років та підключення закладів бюджетної та соціальної сфери області до газопостачання,на чолі з директором Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Шалигайло Антоном Ігоровичем, прийняв участь директор  КВЕП «Подільськтеплокомуненерго»  Перлей Максим Вікторович.   Під час наради стало відомо, що в місті Подільську технічно готові до зими 100% закладів освіти, 100% закладів охорони здоров'я ,100% закладів культури та 100% тепломереж.
03 Листопада, 2021 р., 09:22
На виконання вимог Закону України «Про житлово – комунальні послуги» в новій редакції, що стосується обслуговування внутрішьобудинкових систем теплопостачання ,  розроблено Розрахунок комплексу робіт, які входять до  обслуговування внутрішьобудинкових систем теплопостачання житлових будинків на опалювальний період. Вартість робіт складає 0,62 грн.( 62 копійки) за 1м 2 опалювальної площі квартири.  Ліквідація аварій, які потребують додаткових витрат на закупівлю  матеріалів та проведення робіт,  не включені зазначеного розрахунку. Роботи  з ліквідації аварій проводяться по факту виникнення, та оплачуються Споживачами додатково, згідно розрахунку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора