Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2021 р., 09:55
     Невдовзі відбудеться святкування Дня захисника України. Практика засвідчує: у такі святкові дні зростає ризик виникнення пожеж та надзвичайних подій.
11 Жовтня, 2021 р., 15:29
10 жовтня у спортивному залі УСМП (р-н цук.заводу) відбувся відкритий турнір з настільного тенісу присвячений Дню захисника та захисниць України, з чим і привітала всіх учасників перед початком змагань т.в.о. директора центру "Спорт для всіх" Дімітрова Ольга Миколаївна.
06 Жовтня, 2021 р., 16:37
До початку опалювального сезону залишилось зовсім мало часу, але КВЕП “Подільськтеплокомуненерго” вже готове надавати послугу теплопостачання всім абонентам Подільської громади.
06 Жовтня, 2021 р., 15:36
Подільська міська громада завжди славилась своїми спортивними традиціями, видатними спортсменами та людьми, які ведуть здоровий спосіб життя.
05 Жовтня, 2021 р., 13:40
Підвищення якості діагностики та раннього виявлення захворювань, забезпечення доступності своєчасної високоспеціалізованої медичної допомоги для населення сільської місцевості Подільської громади.
04 Жовтня, 2021 р., 14:05
В першу суботу жовтня, з нагоди Дня людей похилого віку, в міському парку в мікрорайоні Черемушки відбувся святковий концерт. Даний захід був організований міським будинком культури, щоб подарувати старшому поколінню подільчан чудовий настрій та теплі емоції. Під час концерту лунали пісні минулих років, які прийшлись до вподоби багатьом мешканцям міста. Неперевершена гра ансамблю «Ретро-фа» та пісні у виконанні Леоніда Куцого і ансамблю «Натхнення» не залишили нікого байдужим.
03 Жовтня, 2021 р., 09:00
Шановні освітяни!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора