Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2021 р., 11:41
        Під час проведення планової перевірки щодо дотримання законодавства та вимог у сфері техногенної та пожежної безпеки акціонерного товариства «ДТЕК Одеські електромережі» в м. Подільськ, співробітники Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області провели роз’яснювальну бесіду щодо правил пожежної безпеки в побуті з працівниками даної організації. Рятувальники пояснили як правильно користуватися електроприладами та наголосили на важливості дотримання правил пожежної безпеки в побуті та закликали усіх присутніх не провокувати виникнення пожеж в екосистемах, спалюючи сміття та суху рослинність. Також ДСНСівці нагадали основні причини виникнення пожеж. Інспектори  розповіли, що собою являє вогнегасник та показали як правильно його використовувати якщо ж виникає загорання. Кожен працівник мав змогу власноруч спробувати як працює вогнегасник та загасити умовне місце пожежі.
20 Вересня, 2021 р., 11:02
Цими вихідними у Подільській громаді грандіозно відсвяткували День народження села Липецьке, якому виповнилося 276 років!
17 Вересня, 2021 р., 16:00
 Сьогодні, на базі Подільського районного управління ГУ ДСНС України, подільські рятувальники відсвяткували своє професійне свято – День рятівника України.
17 Вересня, 2021 р., 08:30
Шановні працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та спеціальних формувань Подільщини!
16 Вересня, 2021 р., 11:47
Асфальтування вулиць, вивіз сміття, ремонти закладів освіти і загальне утримання чистоти нашого міста та громади в цілому - все це робота комунальних служб Подільської громади.  Сьогодні відбувається капітальний ремонт асфальтного покриття на вулиці Іванівській та поточний ремонт по вулиці Армійській (всередині військового містечка). Також ремонтується Подільський міський краєзнавчий музей та шахово-шашковий клуб, відновлюється школа юних техніків. Щодня вулиці міста прибираються працівниками КП»Благоустрій», а за парковими зонами та усіма зеленими масивами міста піклуються робітники «Зеленого господарства» КП Подільськводоканал.  Щоб містянам було комфортно та безпечно пересуватись вулицями міста у нічний час , працівники КО "Компанія  "Горсвет" піклуються про освітлення та ілюмінацію міста.  Щодня їхню роботу ми сприймаємо як за належне, але чи цінуємо ми їх тяжку працю?
15 Вересня, 2021 р., 15:22
В Україні розпочалася вакцинація всіх працівників закладів освіти, незалежно від власності та підпорядкування. 
14 Вересня, 2021 р., 14:15
За останні три місяці, лише 0,7% людей, яким діагностували коронавірусну хворобу, були щеплені двома дозами антиковідної вакцини. І лише 0,4% госпіталізованих хворих були повністю вакциновані.
10 Вересня, 2021 р., 14:58
Комунальною організацією «Благоустрій» постійно  виконується великий обсяг робіт по належному санітарному утриманню всіх територій міста. Основними напрямками діяльності Комунальної організації є виконання робіт по благоустрою та санітарному утриманню Подільської громади. Сьогодні працівниками КО «Благоустрій» виконуються роботи по ремонту та модернізації зливової каналізації по вулиці Гетьманська, а саме заміна зливних лотків та розчистка каналізаційних труб. Також працівниками проводяться роботи по утриманню в належному стані автобусних зупинок, прибиранню та підтриманню зовнішнього вигляду зелених зон міста, утриманню у належному стані ігрових та спортивних майданчиків Подільської  громади тощо. 87 комунальників, а саме такий штат КО «Благоустрій», кожного дня піклуються про зовнішній стан нашої громади. Часом їх праця не помітна, але вкрай важлива та необхідна. Доки місто ще спить, вони вже працюють. Цінуйте їх турботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора