Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Листопада, 2021 р., 12:41
Благоустрій- це один з основних напрямків розвитку громади. Продовжуються роботи з благоустрою зони відпочинку для дітей та дорослих в центрі села Липецьке біля Будинку культури. Наразі закінчуються  роботи, які  були  заплановані в цьому році, а саме: встановлюються ігрові елементи, що входить до програми розвитку Подільської громади. Неодноразово міський голова Анатолій Іванов зазначав, що мешканці прилеглих сіл повинні мати ті ж  самі умови життя, що і мешканці міста. Тому,  вже цього року зона відпочинку буде встановлена.  Вже закуплені нові ігрові елементи, ігровий комплекс, встановленні лавки, частково покладена тротуарна плитка.  На початку нового року буде закінчено монтаж резинового покриття та встановленні  декорації . Подільська громада стає більш охайнішою та доглянутою!
26 Листопада, 2021 р., 09:47
Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров‘я Подільської міської ради повідомляє, що в період дії карантину з березня 2020 року по теперішній час, прийом громадян проводиться з дотриманням усіх карантинних вимог: організовано безпечний прийом громадян за попереднім записом за телефоном (066) 175-40-32 з суворим дотриманням всіх протиепідемічних заходів. Також є можливість звернутися із заявою про призначення усіх видів державної допомоги, компенсації, житлової субсидії та пільги письмово, відправивши заповненні бланки заяв через Укрпошту поштовим конвертом.
25 Листопада, 2021 р., 17:08
25 листопада 2021 року відбулося  засідання виконавчого комітету Подільської міської ради Подільського району Одеської області. Засідання відбулося під головуванням Подільського міського голови Анатолія Іванова.
25 Листопада, 2021 р., 15:51
Станом на 24 листопада, по Подільську, поступило 39 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.
24 Листопада, 2021 р., 09:40
Станом на 23 листопада, по Подільську, поступило 20 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора