Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 03.07.2023 13:43
Кількість переглядів: 61

Фото без описуСьогодні, 3 липня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, під час якої присутні  прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

ПРО ГОЛОВНЕ:

🔹Робота житлово-комунальної сфери. Усі комунальні служби продовжують роботу в штатному режимі. Наразі основна увага  зосереджена на підготовці до наступного осінньо- зимового періоду. Так, на минулому тижні, працівники КВЕП «Подільськводоканал» ліквідували аварію по вул. Мельниченка. Проте, паралельно, виконуються і щоденні завдання, зокрема щодо благоустрою громади. Цим питання займається КНП МОК «Чиста громад»: прибираються вулиці, паркові зони, вивозиться сміття, фарбують дитячі майданчики, встановлюють дорожні знаки тощо. Фото без опису
🔹Соціальний захист населення. Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. На минулому тижні до установи звернулося 200 осіб. Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 1785.
🔹У закладах освіти продовжуються поточні ремонтні роботи. До Дня Конституції України відділ спорту та фізичної культури провів різнопланові спортивні заходи. 
🔹Управління культури та туризму готується до свята Івана Купала. Захід відбудеться 7 липня у селі Олександрівка на березі місцевого ставу.
🔹До Центру надання адміністративних послуг побільшало звернень щодо нарахування субсидій.
🔹Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Традиційно, на минулому тижні, сімейний лікар Подільського ЦПМСД проводив виїзний прийом у селі Липецьке. 

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора