Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На території Подільської міської територіальної громади у 2023 році офіційно не визначалися та немає жодного облаштованого місця для купання у водоймах.

Дата: 03.07.2023 09:00
Кількість переглядів: 41

До уваги мешканців Подільської громади!

Фото без описуНа території Подільської міської територіальної громади у 2023 році офіційно не визначалися та немає жодного облаштованого місця для купання у водоймах.

У зв’язку з цим, їх визнано непридатними для купання, масового відпочинку людей, плавання на маломірних/малих суднах, заняття відповідними видами спорту та туризму або інших рекреаційних цілей.

Тому, використання водних об’єктів, що розташовані на території громади для купання та масового відпочинку людей, плавання на маломірних/малих суднах, заняття відповідними видами спорту та туризму або інших рекреаційних цілей, рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації (протокол №3/23 від 30 березня 2023 року, «3. Про підготовку місць масового відпочинку на воді відповідно до Правил охорони життя людей на водних об’єктах України, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 10.04.2017 №301 (Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 04 травня 2017 р. за №566/30434)» - ЗАБОРОНЕНО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора