Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості

24 Травня, 2023 р., 13:46
Право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних.
18 Квітня, 2023 р., 15:18
У Cлужбі зайнятості, зазвичай, забезпечують різноманітні послуги для безробітних, одна з яких - інформування про патронат над дитиною як альтернатива працевлаштуванню.
13 Березня, 2023 р., 13:24
Добірка посилань з корисною інформацією про наші послуги:
10 Березня, 2023 р., 09:06
Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості інформує про можливість вирішення питання зайнятості. Йдеться про отримання Ваучера на навчання – документу, який дає право безкоштовно опанувати нову, більш затребувану на ринку праці професію.
16 Листопада, 2022 р., 15:15
Сьогодні відбувся «Ярмарок вакансій», який об’єднав шукачів роботи та роботодавців Подільщини.
14 Листопада, 2022 р., 16:43
Найближчими днями у Подільську відбудеться «Ярмарка вакансій» для внутрішньо переміщених осіб та всіх зацікавлених у працевлаштуванні.
27 Жовтня, 2022 р., 09:12
До вашої уваги орієнтовний графік формування навчальних груп у листопаді 2022 року в «Одеському центрі ПТО ДСЗ».
23 Лютого, 2022 р., 15:48
Директор Подільського міськрайонного  центру зайнятості  Олег Кунаренко зустрівся з начальником відділу обслуговування громадян №13 (сервісного центру) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Оленою Швець. Така співпраця допоможе клієнтам центру зайнятості отримувати консультативну допомогу з усіх питань пенсійного забезпечення, надання допомоги у реєстрації  на веб-порталі Пенсійного фонду України та надання інформації з державного реєстру застрахованих осіб. В результаті робочої зустрічі була підписана угода про співробітництво у сфері надання пенсійних послуг та створення робочого місця у приміщенні Подільського міськрайонного центру зайнятості для представника Пенсійного фонду України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора