Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості

16 Листопада, 2021 р., 09:55
Фахівцем відділу рекрутингу Подільського міськрайонного центру зайнятості Киливник Ольгою 12 листопада було проведено робочу зустріч з представником Подільського медичного фахового коледжу імені В.О. Жуковського Сафоновою Оленою Анатолієвною.
06 Вересня, 2021 р., 14:42
Сьогодні директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко спільно з фахівцями Подільського районного відділу №2 філії Державної установи «Центр пробації » в Одеській області Тетяною Буженко та Іриною Іщук підписав договір про співпрацю. Олег Кунаренко наголосив, що дієвий результат співпраці буде отриманий саме завдяки комплексним заходам на основі соціального діалогу. Суб’єктам пробації будуть і надалі надаватися юридичні  консультації з питань трудового законодавства,   профоконсультаційні та профорієнтаційні послуги, а найважливішою умовою успішної реабілітації осіб даної категорії є їх працевлаштування та подальша трудова діяльність, тому що саме офіційна робота та матеріальна стабільність зменшує ризик вчинення нових кримінальних правопорушень.
25 Серпня, 2021 р., 16:32
25 серпня 2021 року відбулась робоча зустріч директора Подільського міськрайонного центру зайнятості Олега Кунаренка з начальником Управління освіти Подільської міської ради Наталією Добрянською. Метою зустрічі було налагодження подальшої співпраці з соціальними партнерами в рамках проведення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді міста.
20 Серпня, 2021 р., 13:39
  20.08.2021 року в Подільському міськрайонному  центрі зайнятості відбувся тренінг на тему: «Підготовка до співбесіди з роботодавцем», на якому розглядалися загальні правила підготовки до співбесіди.  На семінарі були присутні 8 шукачів роботи.    Метою заходу було ознайомлення безробітних з правилами підготовки до співбесіди, питаннями, які обговорюються з роботодавцем, прийомами самопрезентації. У ході семінару безробітні дізналися про основні види співбесід, а саме: телефонна співбесіда, співбесіда по Skype, групова співбесіда, стрес-інтерв’ю,  та структуру їх проведення.      Присутні переглянули відеоролик, щодо основних правил та помилок при проходженні співбесіди.    Проведення семінарів з техніки пошуку роботи допомагають безробітним зорієнтуватися на ринку праці, оцінити свої шанси на працевлаштування, навчитися самопрезентації та цілеспрямованому підходу до пошуку роботи.
18 Серпня, 2021 р., 14:42
Директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко 18 серпня завітав до ТОВ ПРОСТІР-АГРОБУД» та ТОВ «Котовський АБЗ».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора