Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найближчими днями у Подільську відбудеться «Ярмарка вакансій» для внутрішньо переміщених осіб та всіх зацікавлених у працевлаштуванні.

Дата: 14.11.2022 16:43
Кількість переглядів: 175

Найближчими днями у Подільську відбудеться «Ярмарка вакансій» для внутрішньо переміщених осіб та всіх зацікавлених у працевлаштуванні.Фото без опису

Реалізацію цього заходу сьогодні обговорювали в ході робочої зустрічі під головуванням першого заступника Подільського міського голови Олени Музичук.

Для обговорення організації були запрошені представники комунальних підприємств та організацій, структурних підрозділів міської ради та Подільського міськрайонного центру зайнятості.

Ярмарок вакансій - можливість для тих, хто шукає роботу працевлаштуватися. Захід проводитиметься з метою прискорення та допомоги у працевлаштуванні незайнятого населення, у тому числі і внутрішньо переміщених осіб, оперативного задоволення потреб роботодавців у кадрах, підвищення рівня інформованості населення громади щодо послуг та можливостей служби зайнятості. Підприємства планують представити вільні робочі місця, проконсультувати та надати відповіді на всі запитання.

Захід відбудеться 16 листопада об 11:00 за адресою: м.Подільськ, просп. Шевченка, 39 (ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7).

Телефон для довідок: (04862)-2-02-63.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора