Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні відбувся «Ярмарок вакансій», який об’єднав шукачів роботи та роботодавців Подільщини.

Дата: 16.11.2022 15:15
Кількість переглядів: 166

Сьогодні відбувся «Ярмарок вакансій», який об’єднав шукачів роботи та роботодавців Подільщини.

Війна нанесла величезних збитків українській економіці та залишила мільйони українців без роботи. Другу домівку у Подільській громаді вже знайшли понад 2 тис. наших співгромадян, для яких одним із найгостріших питань залишається працевлаштування.

Мета ярмарку – це показати соціально-активним людям, які приїхали з зон бойових дій та з тимчасово окупованих територій, можливості самореалізації.

Захід відбувся за ініціативи Подільського міськрайонного центру зайнятості та за всебічної підтримки та допомоги в організації Подільської міської ради.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступник міського голови Людмила Задорожна, яка побажала внутрішньо переміщеним особам та всім зацікавленим у працевлаштуванні знайти гідну роботу, а також висловила подяку фахівцям Центру зайнятості за ініціативність, а роботодавцям - за участь в даному заході та надію на подальшу плідну співпрацю.

У ярмарку взяли участь роботодавці з різних сфер діяльності, які мали змогу представити свої актуальні вакансії, презентувати послуги, які вони надають. Шукачі роботи ознайомились з пропозиціями роботи, дізнались про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації. У свою чергу, роботодавці надали повну інформацію про вимоги до претендентів, докладно розповіли про напрями робити та умови праці, рівень заробітної плати.

Із роботою ярмарки ознайомилися і виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та перший заступник міського голови Олена Музичук. Посадовці переглянули вакансії, розміщені в секторі самостійного пошуку роботи, поспілкувалися з роботодавцями та шукачами роботи.

«На мою думку, проведення подібних заходів дуже важливе та потрібне як для роботодавців, так і для людей, які шукають роботу, а особливо для наших співгромадян, які були вимушені покинути свої домівки через збройну агресію країни-терориста рф. Адже під час «Ярмарку вакансій» люди мають можливість поспілкуватися з майбутніми роботодавцями та знайти найкращі для себе варіанти працевлаштування, а роботодавець, своєю чергою, може розповісти про підприємство», - зазначив очільник громади.

До слова, у заході взяла участь і учнівська спільнота. Творчо підійшли до участі в ярмарку і студенти ДНЗ «Подільський професійний ліцей», які підготували цікаву презентацію про свій навчальний заклад. Не залишись осторонь і студенти Подільського медичного фахового коледжу ім. В.О. Жуковського.

Великим попитом користувалися всі вакансії, жоден з роботодавців не залишився без спілкування з потенційними працівниками.

Крім того, на ярмарці внутрішньо переміщені особи мали можливість отримати гуманітарну допомогу від Центру надання гуманітарної допомоги Подільської міської ради.

Всі, хто завітав на «Ярмарок вакансій», одержали корисну інформацію, яка допоможе вирішити питання подальшого працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора