Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості

22 Червня, 2021 р., 10:37
У Подільському МРЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Легалізація зайнятості – передумова подолання безробіття»
14 Червня, 2021 р., 16:43
14 червня відбулося чергове засідання комісії з питань законодавства про працю щодо легалізації зайнятості населення та забезпечення виплати заробітної плати в м. Подільську. В засіданні комісії прийняв участь директор Подільського МРЦЗ Олег Кунаренко.  На засідання комісії був запрошений керівник комунального підприємства ,у якого існує заборгованість по заробітної платі протягом трьох місяців. Також обговорювалися питання офіційного оформлення працівників на постійну роботу та за цивільно- правовими угодами, сплати ЄСВ. 
03 Червня, 2021 р., 15:54
З нагоди проведення Міжнародного дня захисту дітей Подільський міськрайонний центр зайнятості провів низку профорієнтаційних заходів за темою: «У світ професій – разом зі службою зайнятості». Розважаючи ігри, конкурси малюнків «Моя майбутня професія», професіографічна екскурсія до Подільського хлібозаводу - все це було проведено фахівцями Подільськго МРЦЗ з дітьми міста та району. День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб всі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою. Діти отримали солодощі,  канцелярське приладдя. У свою чергу діти порадували своїми успіхами.  Пам’ятаймо, що від кожного з нас залежить доля дітей сьогодні, а від дітей – наше з вами майбутнє!
02 Червня, 2021 р., 09:13
Переглянути архів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора