Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Компенсація суб`єктам малого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця

Дата: 24.05.2023 13:46
Кількість переглядів: 86

Право на компенсацію має робФото без описуотодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних.

Не поширюється на роботодавців, які є суб’єктами господарювання, утвореними в результаті припинення іншої юридичної особи протягом 12 місяців, що передували створенню нового робочого місця, та бюджетними установами.

Компенсація виплачується за кожен непарний місяць роботи з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного. Загальна тривалість виплати компенсації становить 12 місяців упродовж наступних двох років. Розмір компенсації 100% фактично сплаченого єдиного внеску.

 

Для отримання компенсації роботодавець подає до центру зайнятості розташованого за місцем провадження діяльності заяву протягом двох місяців з дня працевлаштування особи.

Форма заяви про надання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця за направленням центру зайнятості.

 

Є питання? Телефонуйте:

✅Звертайтесь до  Подільської  філії ООЦЗ: Подільськ, вул. Соборна, 239, к. 12,13,14 або за тел. (04862) 20263.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора