Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості

08 Грудня, 2021 р., 14:44
Увага, роботодавці! До вас звертаються за роботою неповнолітні працівники? Дізнайтеся, що варто врахувати щодо умов і тривалості їхньої праці, прийому на роботу, виплати заробітної плати, спеціальних гарантій тощо.
30 Листопада, 2021 р., 13:52
Профорієнтаційний урок провела фахівець Подільського МРЦЗ Наталія Мамулат для 25 учнів 9-11класу Мардарівського ліцею за темою «Обирай професію з розумом». Учні були ознайомлені з послугами, які надає служба зайнятості молоді, обговорили умови вибору майбутньої професії, розглянули сучасний ринок праці. Фахівець звернула увагу учнів на робітничі професії, за якими можливе навчання за сприяння служби зайнятості. Діти отримали інформацію про онлайн – серіс «Моя професія:консультаційна мережа» та  покрокову інструкцію з вибору професії.
30 Листопада, 2021 р., 09:28
29 листопада 2021року в Подільському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій на замовлення КЗ ЦНСП «Родина». Начальник відділу кадрів Тетяна Бурячок презентувала підприємство, ознайомила з вакансією  «Кухар» у відділенні соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями та раннього втручання , специфікою діяльності, заробітною платою, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам. Представник роботодавця зазначила, що готування їжі для дітей - робота відповідальна, потребує професійних навичок та любові до своєї професії. Потенційним працівникам було запропоновано відвідати заклад для проведення індивідуальних співбесід.
30 Листопада, 2021 р., 09:22
                                                                                                                               
23 Листопада, 2021 р., 10:50
Напередодні Дня працівників сільського господарства України  директор Подільського міськрайонного центру зайнятості Олег Кунаренко та начальник відділу рекрутингу Ольга Гузенко відвідали ТОВ «Подільське ЗПП» та ТОВ «Подільське зерно» та провели зустріч з директорами підприємств Миколою Флоруком та Світланою Главацькою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора