Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільська філія Одеського обласного центру зайнятості

29 Липня, 2021 р., 15:14
До  Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми та з метою інформаційної обізнаності населення щодо ризиків нелегальної трудової міграції в  Подільському МРЦЗ 29 липня 2021р. був проведений семінар для шукачів роботи на тему: «Ризики нелегальної трудової міграції». В ході заходу безробітним було роз’яснено правила легального працевлаштування за межами країни, як правильно та вчасно розпізнати випадки торгівлі людьми та загальні правила безпеки.  Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Наталія М. звернула увагу присутніх на те, що нелегальна праця несе в собі найбільший ризик стати жертвою трудової експлуатації. І перед прийняттям такого рішення варто усвідомлювати, що втрачає людина, приймаючи рішення про трудову міграцію, а тим більше нелегальну. Фахівець центру розповіла про те, що офіційне працевлаштування є, в першу чергу, гарантією соціального захисту працівників  та орієнтувала учасників заходу до працевлаштування в Україні.
28 Липня, 2021 р., 09:11
Правильне планування дій під час пошуку роботи допоможе не упустити й не забути щось важливе, а також посприяє тому, щоби ваші наміри увінчалися добрим результатом.
27 Липня, 2021 р., 16:29
Працюй безпечно
26 Липня, 2021 р., 15:28
ПІДТВЕРДЖЕННЯ РЕЗУЛЬТАТІВ НЕФОРМАЛЬНОГО ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ЗА ПРОФЕСІЄЮ «КУХАР»
23 Липня, 2021 р., 08:16
У Подільському МРЦЗ відбувся семінар з роботодавцями на тему: «Легалізація трудових відносин та забезпечення соціальних гарантій найманих працівників на ринку праці, в тому числі осіб з обмеженими фізичними можливостями.»
08 Липня, 2021 р., 15:10
Мінсоцполітики запускає проєкт, який допомагатиме людям з інвалідністю знаходити роботу

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора