Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

10 Листопада, 2022 р., 10:55
Мета – підвищити рівень використання відкритих даних, щоб створювати нові та підтримувати наявні цифрові інструменти, пов’язані з:
09 Листопада, 2022 р., 14:58
В Україні запустили платформу для екстреної допомоги з цифрової безпеки – Nadiyno https://nadiyno.org 
07 Листопада, 2022 р., 13:20
Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».
03 Листопада, 2022 р., 09:01
Працюємо над впровадженням електронних нотаріальних послуг в Україні — Нота. Перший етап проєкту — нотаріальні документи з QR-кодом. Для їх перевірки достатньо використати QR-сканер у застосунку Дія.
28 Жовтня, 2022 р., 12:16
У своїй боротьбі за волю українці не одні, про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній. Щоб допомогти Україні та українцям, громадяни інших держав часто приїжджають до нас особисто.
26 Жовтня, 2022 р., 10:45
Спільно з партнерами запускаємо новий етап програми підтримки бізнесу — у налагодженні експортних процесів. Якщо ви керуєте малим чи середнім бізнесом та хочете вийти на ринок Європи, переходьте на сайт і дізнайтеся всі деталі програми https://business.diia.gov.ua/export-support-program   
19 Жовтня, 2022 р., 14:11
18 жовтня у світі відзначають День фармацевта. Працівники аптек мужньо продовжують свою щоденну працю і під час карантину, і під час повномасштабної війни.
18 Жовтня, 2022 р., 13:27
Державні зрадники перебувають не лише на окупованих територіях країни, а й на підконтрольних нашій державі. Вони всіляко допомагають ворогу нищити наші домівки, корегують вогонь, організовують референдуми, зливають дані, допомагають окупантам та агітують українців підтримувати путіна.
17 Жовтня, 2022 р., 14:22
Продовжуємо цифровізацію країни. Відновили послугу з державної реєстрації прав на нерухоме майно на порталі Дія: https://diia.gov.ua/.../derzhavna-reyestaciya-prav-na...
12 Жовтня, 2022 р., 15:21
Щодня ми продовжуємо показувати всьому світу, що Україна = сміливість. Поки ворог випускає десятки ракет по цивільних об?єктах, у кожному бомбосховищі чути: «Як я можу бути корисним?». Розповідаємо про способи допомагати через Дію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора