Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий бізнес-акселератор для підтримки українських підприємців

Дата: 21.01.2023 08:36
Кількість переглядів: 73

У Давосі Impact Force разом з Мінцифрою та партнерами презентували поглиблену акселераційну програму Impact Business. Мета — підтримати український бізнес, який сприятиме збільшенню ВВП України на суму понад $250 млн протягом п’яти років.

Пілотна програма підтримає 25 українських підприємств, які прагнуть зробити позитивні соціальні зміни частиною своєї стратегії. Дві найкращі команди отримають фінансові гранти до 20 000 євро.

❓Що отримають всі 25 учасників безоплатно:
✔️коучинг та менторство
✔️доступ до інвесторів
✔️консультації від міжнародних експертів
✔️доступ до лекцій та досліджень

⏰ Дедлайн подачі заявки: 17 лютого 2023 року
Як подати заявку та деталі проєкту за посиланням — https://business.diia.gov.ua/impact-business

2 гранти до 20 000 євро, будуть надані Українським соціальним венчурним фондом в рамках проекту «Collaborate for Impact», що фінансується Європейським Союзом і реалізується у партнерстві з EVPA.

Програма бізнес-акселератора Impact Business Accelerator, ініційована громадською організацією Impact Force, відбувається за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національного проєкту Дія.Бізнес та за підтримки Фонду соціального підприємництва Schwab Foundation for Social Entrepreneurship, Глобального альянсу соціального підприємництва WEF, науковців та випускників Кембриджського університету, у партнерстві з SILab UkraineMovingWorlds.org (за підтримки SAP, Unilever, EY та інших), Netguru, Tech To The Rescue, Phineo та LCF Law Group, провідними українськими громадськими організаціями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора