Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

25 Січня, 2022 р., 15:30
  Паспортні послуги на Гіді з державних послуг Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.
18 Січня, 2022 р., 08:53
    Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 
13 Січня, 2022 р., 08:27
                      Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.
06 Січня, 2022 р., 08:18
Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають.
05 Січня, 2022 р., 14:16
У застосунку Дія з’явилася нова послуга — сповіщення про зміну та перевірку кредитної історії. 
28 Грудня, 2021 р., 08:07
Віцепрем‘єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров презентував 100 перемог Дії та Мінцифри у 2021 році.
22 Грудня, 2021 р., 08:24
Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Якщо ви вакциновані двома дозами і маєте сертифікат у застосунку, то зможете отримати 1000 грн від держави і витратити їх на театри, кіно, музеї, спортзали, концерти, книги, внутрішні перевезення. Сьогодні Уряд ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Як вона працюватиме в Дії, дізнайтеся з сайту — https://e-aid.diia.gov.ua 
16 Грудня, 2021 р., 08:41
    Оформити діяльність із перевезення пасажирів, небезпечних вантажів чи відходів залізничним чи повітряним транспортом не так вже й важко. Головне — усе про те, як це зробити, можна знайти на одному ресурсі — Гіді з державних послуг.  Зібрали для вас добірку послуг на Гіді про перевезення залізничним та авіаційним транспортом:
14 Грудня, 2021 р., 15:25
Призначення та перерахунок пенсії, оформлення субсидії та довідки про страховий та трудовий стаж тепер доступні на порталі Дія. Мінцифра презентувала 7 нових соціальних послуг в Дії під час Online Summit. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора