Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гид з державних послуг

02 Вересня, 2022 р., 13:51
Увесь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді.
01 Вересня, 2022 р., 13:53
Щоб посилити українську армію та зберегти життя тисяч військових, Генштаб ЗСУ, Міністерство цифрової трансформації, Держспецзв'язку та UNITED24 розпочали проект «Армія дронів»!
25 Серпня, 2022 р., 13:54
Команда Дії продовжує спрощувати держпослуги. У День Незалежності запускаємо нову послугу — автоматичну реєстрацію ТОВ за 2 секунди .
21 Лютого, 2022 р., 14:41
Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг.  Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 
01 Лютого, 2022 р., 09:53
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.
25 Січня, 2022 р., 15:30
  Паспортні послуги на Гіді з державних послуг Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.
18 Січня, 2022 р., 08:53
    Отримати адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану можна у відділі державної реєстрації актів цивільного стану або ЦНАП.  Де та як швидко отримати потрібну послугу, підкаже Гід з державних послуг. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора