Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське районне управління поліції

22 Листопада, 2022 р., 20:07
Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт щодо жителя Подільського району за незаконне вирощування ним конопель.
16 Листопада, 2022 р., 09:35
Зима вже скоро, а найближчими днями, за прогнозами синоптиків, на всій території України очікується зниження температури повітря та опади у вигляді дощу з переходом у сніг. Тому незалежно від марки та типу транспортного засобу, його характеристик та особливостей, водіям слід бути готовими до примх погоди.
10 Листопада, 2022 р., 10:58
Рейдові групи у складі ювенальних поліцейських, дільничних офіцерів поліції, рятувальників та соціальних працівників відвідали сім'ї на території Ананьївської, Балтської та Подільської територіальних громад.
03 Листопада, 2022 р., 09:48
Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Подільську за участю пішохода.
21 Жовтня, 2022 р., 11:36
Про минуле і сьогодення поліцейських розповів дітям співробітник сектору кадрового забезпечення Подільського районного управління поліції Артем Мамалига.
14 Жовтня, 2022 р., 14:28
Зустріч відбулася напередодні святкового дня. Старшокласники загальноосвітньої школи № 4 висловили правоохоронцям слова подяки за невтомну службу по охороні жителів регіону від протиправних посягань і подарували власноруч виготовлену листівку.
06 Жовтня, 2022 р., 09:20
Поліцейські завітали на класну годину до маленьких школярів Подільщини
17 Вересня, 2022 р., 14:50
Наживо та дистанційно, теоретично й практично після довгих канікул діти повторюють з правоохоронцями, як правильно переходити складні ділянки дороги, поводитися на зупинках і в громадському транспорті – загалом вчаться не створювати небезпечних ситуацій на дорозі і не наражати себе на небезпеку.
15 Вересня, 2022 р., 15:01
Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури направили до суду обвинувачення 27-річному жителю району у незаконній порубці лісових насаджень. Своїми протиправними діями він завдав шкоди державі на суму понад сто десять тисяч гривень.
13 Вересня, 2022 р., 09:49
Поліцейські  провели урок ранкової гімнастики для школярів ! Це традиційний захід, який ювенали проводять у перші дні навчального року для популяризації здорового способу життя серед учнівської молоді. У спортивній залі загальноосвітньої школи №4 Подільська начальник сектору ювенальної превенції Подільського РУП Катерина Нігрецкул продемонструвала четверокласникам комплекс нескладних, але корисних вправ, спрямованих на зміцнення організму. Під музику гостя та школярі потренувалися у виконанні цих вправ, пограли у веселу  і рухливу гру «долоньки». А щоб зустріч запам'яталася, поліцейська подарувала дітям жовто-блакитні плетені браслетики на руку. Під час заходів поліцейські також розповідають дітям про користь щоденного виконання ранкової зарядки та агітували займатися спортом, адже лише у здоровому тілі, здоровий дух.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора