Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейські завітали на класну годину до маленьких школярів Подільщини.

Дата: 06.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 321

Поліцейські завітали на класну годину до маленьких школярів Подільщини

На уроці ювенальна поліцейська Ліна Огороднюк та дільничний офіцер поліції Олександр Бондаренко розповіли дітям про те, як безпечно добиратися до школи та розважатися після уроків.Фото без опису

Зважаючи на те, що школа знаходиться неподалік від залізниці, а деякі учні молодших класів вже самі добираються на навчання, правоохоронці акцентували увагу маленьких слухачів на тому, як правильно поводитися на автомобільній дорозі та залізниці, реагувати на світлофор і семафор, переходити вулицю й залізничний переїзд.

Також спільно з педагогами правоохоронці закликали хлопців та дівчаток обережно користуватися роликами, самокатами та велосипедами і завжди надягати захисне спорядження – шолом, наколінники та налокітники. А шкільна медсестра показала дітям, як правильно надати собі або товаришам допомогу при незначних порізах, саднах, подряпинах тощо.

Теоретичні знання були закріплені на практиці: поліцейські та діти потренувалися переходити вулицю по "зебрі", а також познайомилися з роботою службового автомобіля і звичайно зробили пам'ятні фото.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора