Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейські закликають водіїв підготувати свій автомобіль до зміни погодних умов.

Дата: 16.11.2022 09:35
Кількість переглядів: 134

Зима вже скоро, а найближчими днями, за прогнозами синоптиків, на всій території України очікується зниження температури повітря та опади у вигляді дощу з переходом у сніг. Тому незалежно від марки та типу транспортного засобу, його характеристик та особливостей, водіям слід бути готовими до примх погоди.Фото без опису

Поліцейські радять подбати про технічний стан автомобіля: перевірити акумулятор, гальмівну систему, «перевзути» автомобіль у гуму по сезону, приділити увагу «двірникам». Також слід подбати про наявність у багажнику лопати, троса для буксирування, ланцюгів для коліс та, звичайно, запасного колеса з насосом.

«Зараз на дорогах побільшало транспортних засобів, але не всі кермувальники мають достатній досвід водіння. Я раджу водіям дотримуватися швидкісного режиму, уникати різких прискорень, гальмування, інших маневрів, тримати дистанцію – взимку ігнорування цих правил становить небезпеку для всіх учасників дорожнього руху. Виїжджайте заздалегідь, щоб вчасно та безпечно доїхати до пункту призначення», – порадив водіям начальник Подільського РУП Віталій Мельниченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора