Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найменша небезпека не повинна загрожувати дітям: поліцейські та рятувальники перевіряють готовність до опалювального сезону сімей, які опинилися у складних обставинах.

Дата: 10.11.2022 10:58
Кількість переглядів: 148

Рейдові групи у складі ювенальних поліцейських, дільничних офіцерів поліції, рятувальників та соціальних працівників відвідали сім'ї на території Ананьївської, Балтської та Подільської територіальних громад.Фото без опису

Дорослих посадовці закликали тримали у справному стані пічне опалення, не сушити і не складати на печах одяг, дрова, інші легкозаймисті предмети та матеріали, не залишати печі, що топляться, без нагляду або доручати нагляд за ними молодшим членам родини.

Дітям - розповідали про наслідки, які можуть статися через необережне поводження з сірниками, запальничками або легкозаймистими речовинами. Ювенальні поліцейські просили батьків не оставляти дітей на тривалий час самих, а старших дітей просили слідкувати за молодшими братиками і сестричками, щоб не сталося лиха.

«Під час таких профілактичних заходів ми звертаємо увагу і на умови, в яких проживають неповнолітні, чи задоволені їхні основні потреби, чи мають вони умови для навчання. Ми вимагаємо від батьків відповідального ставлення до виконання своїх обов'язків, щоби звести до мінімуму загрозу життю і здоров’ю дітей. Кожна з таких сімей має контактні телефони служб, де вони можуть отримати консультаційну допомогу з різних питань, а поліцейські прийдуть на допомогу у разі протиправних дій», - розповіла начальник сектору ювенальної превенції Подільського РУП Катерина Нігрецкул.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора