Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Подільську за участю пішохода.

Дата: 03.11.2022 09:48
Кількість переглядів: 127

Поліцейські розслідують обстаФото без описувини смертельної ДТП у Подільську за участю пішохода.

Подія сталася 1 листопада близько шостої години вечора на вулиці Соборній.

Попередньо встановлено, що 36-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем «Audi», на неосвітленій ділянці вулиці не помітила 77-річного чоловіка, який перетинав дорогу в невстановленому місці, і скоїла наїзд на нього. Постраждалого з переламом ноги госпіталізували до міської лікарні. Невдовзі чоловік помер у медичному закладі.

Наразі слідчі поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України та призначили низку експертиз. Тривають слідчі дії.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху бути максимально уважними і обережними при пересуванні в темну пору доби. Водії, стежте за зміною дорожньої обстановки, перешкода може з’явитися на дорозі раптово. Пішоходи і велосипедисти, використовуйте в умовах недостатньої видимості світлоповертальні елементи, такі як стрічки, наклейки, жилети або одяг, який має світлоповертальні елементи, не перетинайте проїжджу частину у невстановлених місцях. Бережіть себе.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора