Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільські школярі привітали поліцейських з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 14:28
Кількість переглядів: 153

Зустріч відбулася напередодні святкового дня. Старшокласники загальноосвітньої школи № 4 висловили правоохоронцям слова подяки за невтомну службу по охороні жителів регіону від протиправних посягань і подарували власноруч виготовлену листівку.Фото без опису

Поліцейські були приємно здивовані і влаштували для гостей невеличку екскурсію відділком поліції. В ролі гіда виступила начальник сектору ювенальної превенції Катерина Нігрецкул, яка познайомила юнаків з роботою чергової частини. «Чергову частину можна сміливо називати серцем підрозділу. Саме тут концентрується вся оперативна інформація про криміногенну обстановку в місті і районі, втілюються в життя накази керівництва, оперативний черговий керує мобільними і пішими нарядами поліції, направляє слідчо-оперативну групу на місця пригод і аварій, координує діяльність співробітників різних підрозділів поліції»,- розповіла поліцейська юнакам. Гостей вразила наявність великої кількості технічних засобів, які використовують поліцейські у своїй роботі.

Також екскурсантам продемонстрували кабінети окремих співробітників та кімнату прийому громадян, організували спілкування зі слідчим Подільського рай управління поліції Сергієм Негру, який розповів про свою роботу та відповів на питання хлопців, які, як виявилося мали бажання отримати юридичну освіту у виих навчальних закладах МВС України.

Катерина Нігрецкул подякувала гостям за поздоровлення і закликала їх гарно вчитися, культурно поводити себе в школі і в громадських місцях, допомагати людям похилого віку та поважати батьків.

#шануйзахисникаУкраїни_2022

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора