Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Слідчі поліції направили до суду обвинувачення 27-річному жителю району у незаконній порубці лісових насаджень.

Дата: 15.09.2022 15:01
Кількість переглядів: 161

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Подільської окружної прокуратури направили до суду обвинувачення 27-річному жителю району у незаконній порубці лісових насаджень. Своїми протиправними діями він завдав шкоди державі на суму понад сто десять тисяч гривень.Фото без опису

Незаконним промислом чоловік займався на території Подільської міської територіальної громади. Поліцейські викрили його на гарячому - він почистив стовбури дерев від гілля та розпилював їх на колоди. Незаконно видобута деревина та знаряддя злочину – бензопила були вилучені з місця події.

«Всупереч встановленому законом порядку заготівлі лісодеревини, без спеціального дозволу на використання лісових ресурсів - лісорубного квитка чи ордера правопорушник знищив сім дерев породи дуб. Його дії кваліфіковані слідством за ч. 4 ст. 246 Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Подільського РУП Віталій Мельниченко.- За незаконну порубку дерев у лісах, що спричинило тяжкі наслідки, фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років».

Поліцейські закликають громадян припинити безконтрольну вирубку лісових насаджень, а опалювальні матеріали купувати у законний спосіб.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора