Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

17 Лютого, 2022 р., 17:22
Подільські рятувальники проводять навчання дітей правильним діям при виявленні вибухонебезпечних предметів
15 Лютого, 2022 р., 16:56
Подільські рятувальники проводити профілактичні бесіди з громадянами Подільські рятувальники продовжують проводити профілактичні бесіди з населенням.
10 Лютого, 2022 р., 16:22
Подільські рятувальники провели профілактичний рейд в місті Ананьїв Подільські рятувальники провели черговий профілактичний рейд в місті Ананьїв. Знову і знову, співробітники Служби Порятунку закликають населення неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки задля збереження власного життя та здоров’я та оточуючих. ДСНСівці просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, аби з ними не трапилась біда. Рятувальники вкотре нагадали як важливо слідкувати за справністю електромережі та не перевантажувати її. Також надзвичайними наголосили, аби громадяни слідкували за правильністю використання пічного опалення. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі.
27 Січня, 2022 р., 13:50
Подільські рятувальники провели Всеукраїнський урок з мінної безпеки «Все у твоїх руках»
24 Січня, 2022 р., 13:14
Подільські рятувальники ліквідували три пожежі протягом минулої доби на території Подільської міської громади та Куяльницької сільської громади 
20 Січня, 2022 р., 10:13
Подільські рятувальники проводять інструктажі з правил пожежної безпеки для працівників медичних закладів
20 Січня, 2022 р., 08:44
Подільські рятувальники ліквідували загорання житлового будинку
18 Січня, 2022 р., 14:52
Подільські рятувальники провели профілактичний рейд в селищі міського типу Саврань Подільські рятувальники провели черговий профілактичний рейд в селищі міського типу Саврань. Знову і знову, співробітники Служби Порятунку закликають населення неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки задля збереження власного життя та здоров’я та оточуючих. ДСНСівці просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, аби з ними не трапилась біда. Рятувальники вкотре нагадали як важливо слідкувати за справністю електромережі та не перевантажувати її. Також надзвичайними наголосили, аби громадяни слідкували за правильністю використання пічного опалення. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі. 
18 Січня, 2022 р., 14:00
Подільські рятувальники ліквідували наслідки негоди

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора