Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

16 Травня, 2023 р., 17:16
Вже ось-ось настане літо, а це значить, що більшість громадян буде проводити свій вільний час біля водойм. Головне не забувати про правила безпеки на воді, а саме:
11 Квітня, 2023 р., 10:36
Подільське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області закликає мешканців Подільської громади дотримуватися Подільське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області закликає мешканців Подільської громади дотримуватися правил пожежної безпеки під час святкування Великодня.
24 Березня, 2023 р., 13:24
Ще одна команда юних рятувальників завітала в гості до пожежної частини м. Подільськ. А це означає, що співробітники Подільського районного управління ГУ ДСНС в Одеській області продовжують навчати дружини юних рятувальників-пожежних.   Із школярами був проведений цікавий захід, під час якого, діти переглянули пізнавальний відеоролик, розроблений ДСНС спільно з Дитячим фондом "Unicef Ukraine", а за допомогою друкованої продукції закріпили отримані знання. Також із командою ДЮРП була проведена гра "Що? Де? Коли?".  Після інтелектуальних ігор, юних рятувальників запросили на ланч з бургерами. На останок, вдягнувши форму рятувальників, команда ДЮРП спробувала погасити умовну пожежу за допомогою подачі води від пожежного автомобіля. І юні рятувальники, і співробітники Служби порятунку отримали масу позитивних вражень та емоцій.
21 Березня, 2023 р., 14:35
Подільські рятувальники надали допомогу по транспортуванню жінки до швидкої медичної допомоги.
17 Березня, 2023 р., 10:34
#Подільські #рятувальники провели заняття із командою юних рятувальників 
17 Березня, 2023 р., 08:08
Як ви можете допомогти ДСНС у знешкодженні вибухівки?
15 Березня, 2023 р., 10:30
Останніми роками навесні спалювання сухої трави, торішнього опалого листя тощо набуло масштабних розмірів. У той важкий час, коли наші воїни мужньо відбивають ворога, коли гинуть мирні українці, коли знищуються цілі міста і села, мешканці Подільщини активно розпочали «господарювати» та випалювати сухостій.
10 Березня, 2023 р., 11:35
Подільське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що проваджують діяльність на території Подільського району, на те, що надано можливість суб’єктам господарювання подавати для реєстрації декларації в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС - (https://e-services.dsns.gov.ua/) та портал «ДІЯ».
01 Березня, 2023 р., 13:31
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора