Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

29 Грудня, 2021 р., 08:54
Подільські рятувальники надали допомогу по відкриванню дверей
28 Грудня, 2021 р., 17:05
І знову Подільські рятувальники допомагають громадянам боротися з наслідками снігової негоди:
22 Грудня, 2021 р., 13:35
Подільські рятувальники провели профілактичний рейд у місцях продажу піротехнічних виробів
22 Грудня, 2021 р., 13:03
Феєрверки, петарди, ракети та інші побутові «іграшки» завжди притягували увагудо себе не тільки дітвори, а й дорослих. Багато з тих, хто купує піротехнічні вироби, найчастіше не підозрює про те, яка небезпека приховується за яскравою етикеткою, адже піротехнічні вироби які є вогне-  і вибухонебезпечними виробами, вимагають підвищеної уваги при поводженні з ними. Рік у рік збільшується кількість людей, які отримують від цих забав каліцтво, термічні опіки, різні травми та, як результат виникнення пожеж. Дуже часто це трапляється внаслідок необережного, неправильного чи невмілого користування піротехнічними виробами, також, піротехніка не завжди буває якісною та відповідає чиним вимогам.
17 Грудня, 2021 р., 11:10
          Подільські рятувальники провели черговий профілактичний рейд перед вихідними днями в селищі міського типу Любашівка. Знову і знову, співробітники Служби Порятунку закликають населення неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки задля збереження власного життя та здоров’я та оточуючих. Рятувальники вкотре нагадали як важливо слідкувати за справністю електромережі та не перевантажувати її. Для громадян, які користуються пічним опаленням співробітники Служби Порятунку нагадували основні правила пожежної безпеки при експлуатації печей.ДСНСівці просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, аби з ними не трапилась біда. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі.  Подільські рятувальники бажають всім безпечних вихідних!
15 Грудня, 2021 р., 16:18
Подільські рятувальники провели профілактичний рейд в місті Балта Подільські рятувальники провели черговий профілактичний рейд в місті Балта. Знову і знову, співробітники Служби Порятунку закликають населення неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки задля збереження власного життя та здоров’я та оточуючих. ДСНСівці просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, аби з ними не трапилась біда. Рятувальники вкотре нагадали як важливо слідкувати за справністю електромережі та не перевантажувати її. Для громадян, які користуються пічним опаленням співробітники Служби Порятунку нагадували основні правила пожежної безпеки при експлуатації печей. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі. 
14 Грудня, 2021 р., 14:29
Рятувальники долучилися до вшанування Дня Ліквідатора
13 Грудня, 2021 р., 16:45
Подільські рятувальники завжди приділяють належну увагу профілактично-агітаційній роботі з громадянами, адже саме цей вид роботу сприяє обізнаності наших громадян у сфері пожежної безпеки. Розповідаючи та нагадаючи громадянам основні правила пожежної безпеки в побуті та в осінньо-зимовий період, тим самим рятувальники можуть вберегти їх виникнення такої надзвичайної події. Цього разу співробітники Служби Порятунку провели профілактичне відпрацювання села Липецьке із залученням представників засобів масової інформації. Рятувальники провели бесіди із громадянами в центрі села, біля місць масового скупчення людей, продовольчих магазинів, та роздали громадянам інформаційні листівки.  Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора