Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

06 Грудня, 2021 р., 11:06
Недопустимо пожежі у власній домівці!!!
02 Грудня, 2021 р., 12:54
      Подільські рятувальники турбуючись про безпеку наших громадян провели черговий профілактичний рейд. Цього разу ДСНСівці разом з працівниками служби у справах дітей та співробітниками відділу соціального населення Окнянської селищної ради особливу увагу приділили малозабезпеченим сім’ям. Співробітники Служби Порятунку насамперед пояснювали, яку небезпеку несе в собі порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. При проведенні профілактичних бесід, рятувальники, виявляючи порушення правил при експлуатації печей, наголошували на невідкладному їх усуненні, аби не трапилося біди.  На останок рятувальники роздавали інформаційні листівки, аби громадяни краще пам’ятали, яких правил необхідно дотримуватися.
01 Грудня, 2021 р., 13:56
Безпека дітей є одне з пріоритетних завдань держави. Знаючи правила безпеки та поведінки при виникненні надзвичайної ситуації, дитина зможе вберегти своє життя та здоров’я. Тому Подільські рятувальники, дотримуючись всіх протиепідемічних вимог, провели заняття з правил пожежної безпеки в Немирівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Балтської територіальної громади. На даному занятті ДСНСівці розповіли про основні причини виникнення пожежі та як запобігти виникненню цієї надзвичайної ситуації. Учням були запропоновані до перегляду відеоролики на протипожежну тематику. Після цього рятувальники нагадали номери телефонів екстрених служб та розповіли, що собою являє вогнегасник, та чим він може бути корисним. По закінченню діти ставили питання, які їх найбільше цікавили, а співробітники служби ДСНС надавали змістовні відповіді, щоб сповна задовольнити їх допитливість. Від даного заняття всі учасники отримали масу враження.  
30 Листопада, 2021 р., 12:43
Подільські рятувальники разом з поліцейськими провели черговий профілактичний рейд в місті Подільськ. Знову і знову, співробітники Служби Порятунку закликають населення неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки задля збереження власного життя та здоров’я та оточуючих. ДСНСівці просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, аби з ними не трапилась біда. Рятувальники вкотре нагадали як важливо слідкувати за справністю електромережі та не перевантажувати її. Для громадян, які користуються пічним опаленням співробітники Служби Порятунку нагадували основні правила пожежної безпеки при експлуатації печей. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі.  Рятувальники нагадують, що попередити пожежу набагато легше, а ніж мати справу з її наслідками!
16 Листопада, 2021 р., 09:37
Статистика пожеж в житловому сектору досить невтішна, а загибель людей на них збільшилась в рази. Тільки минулого тижня в Одеській області на пожежах загинуло 10 осіб, і п’ятеро з них, на жаль, в Подільському районі. Тому Подільські рятувальники, на початку робого тижня провели черговий профілактичний рейд разом із представниками місцевого телебачення в одному із мікрорайнонів міста Подільськ. Інспектори розповіли громадянам про правила користування газовими плитами, пічним опаленням та обігрівальними електроприладами. Рятувальники наголосили на тому, що основною причиною пожеж є саме людський фактор: необережність та недбалість наших громадян та легковажне ставлення до правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період. Також співробітники ДСНС України закликали громадян не палити в ліжку, адже ця шкідлива звичка може мати згубні наслідки. Рятувальники просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, адже ці причини пожежі є одними з найпоширеніших. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі.  Подільське районне управління бажає всім мешканцям безпечних буднів та гарного настрою!
11 Листопада, 2021 р., 12:51
Рятувальники провели навчання населення правилам пожежної безпеки в побуті Подільські рятувальники провели профілактичний рейд в одному із спальних районів міста Подільськ. Інспектори розповіли громадянам про правила користування газовими плитами, а також пічним опаленням та обігрівальними електроприладами, адже вже наступила холодна пора року і ці причини пожеж стали траплятися частіше. Також співробітники ДСНС України закликали громадян не палити в ліжку, адже ця шкідлива звичка може мати згубні наслідки. Рятувальники просили громадян не залишати малолітніх дітей самих, адже ці причини пожежі є одними з найпоширеніших. Також всім мешканцям ДСНСівці нагадували основний алгоритм дій при виникненні пожежі. 
12 Жовтня, 2021 р., 14:41
Безпечне святкування Дня захисника та захисниць України

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора