Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

02 Вересня, 2021 р., 09:16
  Подільські рятувальники провели профілактичний рейд в лісопарковій зоні м. Подільська задля попередження виникнення пожеж в екосистемах. В останній день літа ДСНСівці закликали громадян не палити суху рослинність та сміття на присадибних ділянках, не спалювати стерню на полях, тим самим не провокувати пожежі в природних екосистемах. Також співробітники Служби порятунку нагадали основні правила поведінки під час відпочинку на природі. Адже дуже часто саме після того як населення необачно лишають не загашені багаття трапляються загорання в лісі. Зустрічаючи дітей та молодь у парках, співробітники Подільського районного управління Головного управління ДСНС України в Одеській області нагадували і про небезпеку, яку несуть піротехнічні засоби та вибухонебезпечні предмети. На останок рятувальники закликали громадян берегти власне життя та здоров’я та навколишнє середовище.
20 Серпня, 2021 р., 08:59
Сьогодні вже п'ятниця, а це означає, що ось-ось розпочнуться святкові вихідні та відзначення 30 річниці Незалежності України. Подільське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області звертається до мешканців району та гостей краю з застереженням дбати про власну безпеку у ці святкові дні. Пам’ятайте, небезпека може виникнути на кожному кроці!
07 Липня, 2021 р., 15:32
Нагадуємо! Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки можна зареєструвати онлайн Подільське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що проваджують діяльність на території Подільського району, на те, що надано можливість субєктам господарювання подавати для реєстрації декларації в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС - (https://e-services.dsns.gov.ua/).  Зараз подання декларації онлайн має такі переваги: зручна інтерактивна форма подачі декларації; обробка декларації протягом кількох годин; публічний реєстр декларації. Що варто знати про декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки: Коли потрібно: при відкритті нового бізнесу або на початку використання нового об’єкту нерухомості. Коли не потрібно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора