Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське РУ ГУ ДСНС

20 Грудня, 2022 р., 14:21
Звертаємо Вашу увагу на те, що у разі виявлення корупційних правопорушень та інших службових зловживань з боку посадових осіб Подільського районного управління та 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Одеській області, Ви можете повідомити письмово за адресою: 66300, Одеська область, Подільський район, м. Подільськ, вул. Соборна, 91 або звернутися з електронним листом на адресу: sptazk@od.dsns.gov.ua , або за телефоном (048) 779-31-25 сектору з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДСНС України в Одеській області.
05 Грудня, 2022 р., 16:05
Вбережіть власне життя від пожеж!
28 Листопада, 2022 р., 11:12
Коли електроенергії немає, рятівною соломинкою може стати генератор. Але обов'язково дотримуйтесь правил пожежної безпеки, щоб генератор не наробив біди!
27 Жовтня, 2022 р., 09:19
Подільські рятувальники провели навчання із співробітниками Національної поліції.
24 Жовтня, 2022 р., 15:21
Подільське районне управління Головного управління ДСНС України в Одеській області звертає увагу суб’єктів господарювання, що проваджують діяльність на території Подільського району, на те, що надано можливість субєктам господарювання подавати для реєстрації декларації в електронній формі через Єдиний державний портал адміністративних послуг, у тому числі через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС - (https://e-services.dsns.gov.ua/).
29 Вересня, 2022 р., 11:26
Осінь повноправно вступила у свої права, настала прохолодна пора, а це означає, що населення починає обігрівати свої домівки.
09 Вересня, 2022 р., 14:42
Кожного дня подільські рятувальники проводять цікаві "УРОКИ З БЕЗПЕКИ" в навчальних закладах району.
06 Вересня, 2022 р., 17:11
Такі інформаційні акції проводяться як для учнів, які навчаються очно в навчальних закладах, так і для учнів онлайн. Так, сьогодні "Єдиний урок з безпеки" подільські рятувальники провели в школах Подільської громади та онлайн для школярів Ананьївської громади. Як під час уроку оффлайн, так і онлайн надзвичайники спілкувалися із школярами: нагадували елементарні правила пожежної безпеки, пояснювали небезпеку вибухонебезпечних предметів, наголошували на важливості сигналу "Повітряна тривога" та закликали не ігнорувати дане оповіщення про небезпеку. Додатково з учасниками освітнього процесу, які безпосередньо навчаються в будівлі школи провели навчальну евакуацію. ДСНСівціІ дали поради, які допоможуть покращити швидкість та безпечність переходу до укриття при отриманні тривожного сигналу. Дані заходи є  корисними та пізнавальними як для малечі, так і для дорослих, адже обізнаність є синонімом безпечності!
21 Лютого, 2022 р., 16:20
І знову Подільські рятувальники ліквідували пожежі в екосистемах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора