Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крісла колісні та інші допоміжні засоби реабілітації безкоштовно отримали подільчани – люди похилого віку та дітки з інвалідністю.

Дата: 18.10.2023 14:06
Кількість переглядів: 52

Крісла колФото без описуісні та інші допоміжні засоби реабілітації безкоштовно отримали подільчани – люди похилого віку та дітки з інвалідністю. Така можливість виникла завдяки співпраці та надійному партнерству депутата Подільської міської ради Марини Теплої із директором норвезької циркової школи Йорном Квістом.

В наш нелегкий час, коли все більше українців потребує турботи, стає важко знайти людей, які здатні сприймати чужі проблеми, як свої. І як чудово, що такі люди все таки є. Висловлюємо ширу подяку Марині Теплій та Йорну Квісту за чергову допомогу жителям Подільської громади!

Також зазначимо, що у соціальній мережі «Facebook» створена група «Благодійність для ПОДІЛЬЧАН», яка призначена для надання допомоги мешканцям нашої громади. Якщо ви маєте бажання допомогти, або ж, навпаки, її потребуєте, можете звернутися за посиланням: https://www.facebook.com/groups/340425218362526/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=346622844409430 .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора