Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2021 р., 10:49
До липечан завітали мотоциклісти-любителі на спортивних, туристичних та цівільних мотоциклах. На імпровізованій сцені виступають діти сіл Липецьке, Олександрівка та Казбеки.
24 Серпня, 2021 р., 08:30
Шановні мешканці громади!
23 Серпня, 2021 р., 21:32
День Державного Прапора – це свято всіх поколінь українців. Святкування Дня Державного Прапора України спрямовано на вшанування багатовікової історії українського державотворення, символіки незалежної України, виховання поваги громадян до державних символів України. Сьогодні, 23 серпня, місто відзначило День Державного Прапора України. В центрі міста відбулася святкова видовищна хода з величезним жовто-блакитним прапором, який несли юні жителі Подільська. Хода завершилася на Привокзальній площі міста, де відбувся святковий концерт. Урочисті привітання, патріотичні вірші, українські пісні та запальні танці – все це наші талановиті подільчани продемонстрували присутнім.  Свято пройшло у чудовій патріотичній атмосфері, наповненій любов’ю до рідної України та шаною до головного державного символа нашої країни.
23 Серпня, 2021 р., 10:10
Шановні жителі Подільської громади!
20 Серпня, 2021 р., 15:05
Подільська громада отримала новий шкільний автобус.  Заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна представляла нашу громаду.
20 Серпня, 2021 р., 14:39
В кожній країні є великі державні свята, які складають основу їх історичної пам’яті та національної гордості.
19 Серпня, 2021 р., 08:20
Шановна Громадо!
18 Серпня, 2021 р., 14:16
Сьогодні, 18-го серпня, відбулася селекторна нарада з головами районних державних адміністрацій, територіальних громад, районних рад та міськими головами міст обласного значення, на якій був присутній міський голова Анатолій Іванов разом із представниками управління економічного розвитку та інвестицій.
13 Серпня, 2021 р., 22:35
Управлінням спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області проведенно з 10 по13 серпня  фізкультурно-оздоровчий та військово-патріотичний захід "Здорова молодь - здорова нація". В чотириденному заході прийняло участь 42 дітей та юнаків Подільської міської територіальної громади та близько 20  дітей з  с. Липецьке,  під час чотирьох насичених днів діти та молодь прийняли участь у наступних заходах : облаштування табору, перша екстренна медичної допомоги, орієнтування на місцевості, ознайомлення з видами сучасного озброєння,  стрільба з луку та пневматичної зброї, різні види спорту ( футбол, волейбол, настільний теніс, дартс, шашки, гоккей на траві). За час заходу проведено 10 видів різноманітних змагань , які в підсумку визначили кращих з кращих. Діти залишились задоволеними таким насиченим відпочинком напередодні початку навчального року. В подальшому робота в зазначенному напрямку буде продовженно , прислухуючись до думки дітей та молоді вже почалось планування наступних заходів.
13 Серпня, 2021 р., 08:12
Добігає кінця захід військово-патріотичного спортивно-оздоровчого характеру, організований Управлінням спорту та молодіжної політики Подільської міської ради, для дітей різних вікових категорій на безоплатній основі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора