Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи до святкування Дня Незалежності розпочато

Дата: 20.08.2021 14:39
Кількість переглядів: 467

В кожній країні є великі державні свята, які складають основу їх історичної пам’яті та національної гордості.

 В цьому році українці відзначають ювілейну дату – 30 років з Дня народження суверенної України. Сьогодні, 20 серпня 2021 року, на центральній площі міста Подільська відбувся урочистий мітинг та покладання квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка. Ця урочиста подія розпочала серію заходів, приурочених до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

На святковому заході був присутній Подільський міський голова Анатолій Іванов разом із працівниками виконавчого комітету Подільської міської ради. Також на мітинг завітали депутати, працівники підприємств та установ міста, структурних підрозділів і пересічні подільчани.

Анатолій Іванов привітав усіх жителів Подільської громади, всіх, хто своєю невтомною працею, високим патріотизмом розбудовує і розвиває нашу державу, хто добросовісно працює в ім’я добробуту України та нашої Подільської громади, побажавши міцного здоров’я, щастя, упевненості в собі та мирного неба над головою.

Під час урочистого мітингу були нагороджені Почесними грамотами представники нашої громади, кращі у своїй професії, ті, хто є "локомотивом" у своїй галузі. Це - лікарі та трактористи, слюсарі та вчителі, поліцейські та військові, рятівники та інші, які  своєю працею надають приклад колегам та всім жителям Подільської громади.

В цей урочистий передсвятковий день міський голова висловив особливу вдячність нашим військовим, які несли і сьогодні несуть свою службу в зоні АТО/ООС, захищаючи Незалежність та суверенітет, вшанував пам’ять  тих, хто поклав своє життя заради миру та добробуту в нашій державі. Також Анатолій Павлович подякував батькам, діти яких передчасно пішли з життя, захищаючи Україну.

У рамках урочистостей представники Подільської міської ради разом з військовими та батьками загиблих Героїв України поклали квіти до пам’ятника «Загиблим воїнам АТО», згадали їх добрим словом та помолились за спокій їхніх душ.

До відзначення 30-ї річниці нашої Незалежності міською владою заплановано цілий комплекс святкових заходів, які будуть проходити в ці дні на головній площі Подільська та в мікрорайонах міста, а також в Липецькому та Олександрівці.

Запрошуємо всіх разом з нами відсвяткувати ці великі державні події!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора