Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військово-патріотичне виховання молоді Подільської громади. День третій.

Дата: 13.08.2021 08:12
Кількість переглядів: 636

Добігає кінця захід військово-патріотичного спортивно-оздоровчого характеру, організований Управлінням спорту та молодіжної політики Подільської міської ради, для дітей різних вікових категорій на безоплатній основі.

На третій день діти отримали навички стрільби з лука та між командами проводились змагання на влучність стрілою лука по мішені. Також діти грали у футбол, волейбол, бадмінтон та дартс.

В рамках робочого візиту до дітей, що відпочивають в таборі, розташованому в селі Липецьке, завітав Подільський міський голова Анатолій Іванов. Діти радісно зустріли очільника Подільської громади, жваво обговорювали відпочинок та дозвілля, організовані у таборі, та висловили бажання проводити подібні заходи не тільки влітку, а і в інші пори року.

Анатолій Павлович пообіцяв, що юні мешканці громади будуть мати змогу брати участь у подібних заходах на території Подільської громади упродовж цілого календарного року. Робота в цьому напрямку вже ведеться і найближчим часом в Липецькому може з'явитись Центр для міжсезонного відпочинку та патріотичного виховання молоді.

На жаль, завтра, 13 серпня добігає кінця відпочинковий захід та діти повертаються додому.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора