Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Військово-патріотичний захід "Здорова молодь - здорова нація"

Дата: 13.08.2021 22:35
Кількість переглядів: 621

Фото без описуУправлінням спорту та молодіжної політики Подільської міської ради Подільського району Одеської області проведенно з 10 по13 серпня  фізкультурно-оздоровчий та військово-патріотичний захід "Здорова молодь - здорова нація".
В чотириденному заході прийняло участь 42 дітей та юнаків Подільської міської територіальної громади та близько 20  дітей з 
с. Липецьке,  під час чотирьох насичених днів діти та молодь прийняли участь у наступних заходах : облаштування табору, перша екстренна медичної допомоги, орієнтування на місцевості, ознайомлення з видами сучасного озброєння,  стрільба з луку та пневматичної зброї, різні види спорту ( футбол, волейбол, настільний теніс, дартс, шашки, гоккей на траві). За час заходу проведено 10 видів різноманітних змагань , які в підсумку визначили кращих з кращих. Діти залишились задоволеними таким насиченим відпочинком напередодні початку навчального року. В подальшому робота в зазначенному напрямку буде продовженно , прислухуючись до думки дітей та молоді вже почалось планування наступних заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора