Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України!

Дата: 23.08.2021 10:10
Кількість переглядів: 729

Шановні жителі Подільської громади!

Сьогодні ми вшановуємо символ свободи, незалежності, слави і відродження України. Під рідним знаменом наш народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність та самостійність.

Українські державні символи, як і весь державотворчий спадок, є уособленням нашої величної історії, духовними та матеріальними носіями народних традицій, предметом національної гордості і водночас упізнаваною всюди візитівкою та знаком єднання українців усього світу.

Так, під Державним прапором ми творимо суспільні і загальнодержавні звершення, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів. З жовто-блакитним прапором наші захисники сьогодні ідуть у бій за незалежність і єдність України в зоні проведення АТО/ООС.

Коли звучить Державний Гімн та підіймається Державний Прапор, кожного з нас охоплює глибоке почуття гордості за свою країну. Саме це допомагає пройнятися любов’ю до рідної землі та працювати на благо Подільщини та України.

Цього святкового дня бажаю кожному з вас благополуччя і добробуту в родинах, мудрості, патріотизму і мирного неба. Спільними зусиллями — збережемо, розбудуємо та уславимо нашу Велику Єдину Україну!

Зі святом! Слава Україні!

 

З повагою, Подільський міський голова                                                                           Анатолій Іванов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора