Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Червня, 2023 р., 14:11
Подільські комунальники прибирають несанкціоновані сміттєзвалища, долучаючи до процесу необхідну техніку. Вже розчищенні сміттєзвалища, які підлягали першочерговій ліквідації. Так, проведені роботи по зачистці та вивезенню сміття по вул. Академіка Патона та по вул. Сільськогосподарській (яр «А»). Тривають такі роботи і по вул. Слобідській.
05 Червня, 2023 р., 11:58
Працівники КНП МОК «Чиста громада» розпочали фарбувати паркан вздовж проспекту Перемоги, що у мікрорайоні Черемушки. З самого ранку подільські комунальники, як старанні бджілки-трудівниці, вимальовують кожну деталь секцій. Фарбу обрали патріотичну – жовто-блакитну. Переконані, що кольори Державного Прапору у будь-яку пору року підійматимуть настрій містянам. Звісно ж, спочатку комунальники відмили та відчистили паркан від бруду після осінньо-зимового періоду.
05 Червня, 2023 р., 11:08
Всупереч усім негараздам, українські лелеки продовжують працювати задля майбутнього України. Птахи, які є символом нашої Батьківщини, продовження роду та сімейного добробуту, приносять радісну новину в оселі українців. Цього разу вони ощасливили ще 8 родин Подільщини. На минулому тижні у пологовому відділенні Подільської міської лікарні народилося 5 хлопчиків-козачат та 3 дівчинки-красуні.  Вітаємо родини із поповненням! Бажаємо, аби крихітки зростали здоровими й щасливими на радість батькам! Наголошуємо, що медики пологового відділення Подільської міської лікарні 24/7 365 днів на рік працюють на благо маленьких українців та породіль. 
05 Червня, 2023 р., 07:59
«Російський терор забрав життя сотень наших дітей, і лише за час від 24 лютого, за час повномасштабної війни – достеменно відомо про загибель 485 діточок. Це число, яке ми можемо офіційно підтвердити, знаючи дані кожної дитинки. На жаль, справжнє число – більше. Щоразу, коли ми звільняємо нашу землю від російських окупантів, ми дізнаємося страшну правду про окупацію. Про те, скільки людей, скільки дітей у похованнях на окупованій території – у могилах цієї війни, цієї агресії… і скільки ще досі – під руїнами у спалених Росією українських містах і селах. Поки що, на жаль, не маємо повної інформації про сотні тисяч дітей, які були депортовані в Росію. Станом на сьогодні завдяки різним зусиллям вдалося повернути в Україну 371 дитину із депортації… При тому, що нам достеменно відомо принаймні про 19505 депортованих українських дітей, і це лише частина від усіх тих наших маленьких українців і українок, які досі – у ворога. Яких ми всіх маємо повернути. Сьогодні в нашій державі – День пам’яті дітей, які загинули внаслідок російської агресії. Ще з 14-го року. Дітей, які були б живі, якби купка бандитів у Кремлі, у Москві не відчула себе вождями, що нібито мають право вершити долю народів. Кожен із цих бандитів буде засуджений. Я не сумніваюся в цьому. На цей результат працюють усі необхідні правові інституції».
04 Червня, 2023 р., 22:26
Ось уже майже 10 років росія вбиває українців. Біль за кожним втраченим життям не втамують жодні слова втіхи. Втрачати співгромадян — важко. Але найстрашніше те, що держава-терорист, росія, забирає життя у тих, хто навіть не встиг його сповна почати — в дітей.
03 Червня, 2023 р., 21:30
Ігри, конкурси, дитячий автопарк просто неба та безкоштовне морозиво: сьогодні у Подільській громаді стартував літній сезон «Клубу вихідного дня-2023». У першу суботу червня організатори - Управління культури та туризму Подільської міської ради - розважали малечу мікрорайону «Черемушки».На заході була присутня і Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови. Цього дня хлопчики, дівчатка, а також їхні батьки чекали з нетерпінням. Тож, на перший у 2023 році «Клуб вихідного дня» завітало декілька десятків найменших мешканців громади.
03 Червня, 2023 р., 12:32
У Подільську завершується капітальний ремонт дорожнього полотна на території колишнього автовокзалу. Протягом останніх декількох тижнів, на цій ділянці працювали робітники підрядної організації ТОВ «Березівкаагрошляхбуд». Наразі бригада завершує асфальтування дороги. Незабаром, міська влада планує оновити пішохідні тротуари на даній локації та висадити дерева, аби територія колишнього автовокзалу виглядала, дійсно, по-сучасному, а мешканцям та гостям громади було комфортно.
02 Червня, 2023 р., 15:45
Через трагічну подію у Києві, де люди загинули, бо не змогли під час повітряної тривоги потрапити у закрите бомбосховище, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль наказав перевірити укриття в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора