Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського до Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Дата: 04.06.2023 08:07
Кількість переглядів: 55

Шановні мешканці Подільської територіальної громади!

Фото без описуУ світі є, на щастя, країни, яких не торкнулася війна, але, на жаль, це не Україна. За 9 років російсько-української війни постраждали десятки тисяч дітей з України, деякі навіть не встигли побачити цей світ.

З 2021 року рішенням Верховної Ради України 4 червня запроваджено державний пам’ятний день – День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Щодня росія вчиняє проти населення України, зокрема і дітей, воєнні злочини, які у майбутньому будуть розслідуватися як злочини проти людяності. Кожного дня держава-терорист несе у сім’ї українців лише руйнування, горе і страждання. У росіян немає ні краплі людяності, коли вони піднімають свою зброю на маленьких дітей. Це злочин не лише проти гуманності, це злочин проти майбутнього всього світу. Ці злочини не мають строку давності, росія обов’язково понесе за них відповідальність!

Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії – це протест проти насильства та війни!

Діти мають жити в мирі!

З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора