Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У парку «Північний», з метою вшанування пам’яті невинно вбитих дітей, працівниками Управління культури і туризму проведено символічний пам’ятний захід.

Дата: 04.06.2023 22:26
Кількість переглядів: 47

Фото без описуОсь уже майже 10 років росія вбиває українців. Біль за кожним втраченим життям не втамують жодні слова втіхи. Втрачати співгромадян — важко. Але найстрашніше те, що держава-терорист, росія, забирає життя у тих, хто навіть не встиг його сповна почати — в дітей.

Сьогодні в Україні вшановують памʼять маленьких українців, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти нашої держави.

У парку «Північний», з метою вшанування пам’яті невинно вбитих дітей, працівниками Управління культури і туризму проведено символічний пам’ятний захід.
До заходу долучилися юні подільчани, їх батьки, керівний склад Подільської міської територіальної громади, Подільської РВА тощо.

Всі учасники заходу хвилиною мовчання вшанували памʼять всіх українських дітей, чиє життя безжально обірвали російські окупанти.

Далі, у виконанні маленьких артистів - вихованців творчих студій міського Будинку культури - звучали чуттєві пісні про страшну війну. Також своїми гарними виступами розчулили присутніх артисти танцювального клубу «Фантазія» та клубу спортивного і бального танцю «Престиж».

Наприкінці заходу, маленькі учасники запалили свічки та виклали їх у формі янгола, як символ памʼяті безвинно вбитих дітей. Фото без опису

Також, у рамках заходу, вихованці клубу спортивного та бального танцю «Престиж» демонстрували присутнім свої творчі номери на підтримку Захисників острову Зміїний.
Всі юні учасники заходу отримали смачне морозиво.

Російський агресор веде війну проти України варварськими методами, знищуючи націю та намагаючись викорінити ідентичність українців. Щоденно ворог незаконно вивозить дітей на тимчасово окуповані території або ж у російську федерацію. Щоденно калічить наших дітей та вбиває.

Втрата українських дітей — це вічний шрам для України!
Їх передчасно обірвані життя — наш вічний біль.
Їх непрожиті долі — вічна мука їх рідних та близьких.

Ми вічно памʼятатимемо усіх, а особливо — маленьких українців, життя яких передчасно обірвала росія. 
Маємо зробити усе, аби зупинити ворога, вигнати його геть з нашої землі й гідно вшанувати памʼять кожного і кожної, чиє життя, на жаль, уже не повернути.

Вічна памʼять дітям, загиблим внаслідок збройної агресії рф проти України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора